2015-07-12

MUKANA MUN PÄIVÄSSÄ

Myday on ollut yleensä yksi tykätyimmistä postauksista, joten pääsette taas pitkästä aikaa mun päivään mukaan! Itse prefeeraisin videon kuvaamista enemmän, koska onhan noita aikoja aika työläs merkata pitkin päivää muistikirjaa, mutta kertokaas kummasta te pidätte enemmän :-) ? Oisin voinut ehkä useampaan otteesen kuvia ottaa, mutta ensi kerralla sit!DSC_0598 11:00 Olin asettanut herätyskelloon soimaan, ei mitään hajua miksi, joten jatkan sängyssä makoilua. 11:35 Suuntaan kohti keittiötä ja aamupalaa, tänään päädyin mun melkein vakkariksi muodostuneenseen sitrunaarahka + maitorahka comboon ja ruisleipään.
12:00 --> pesen hampaat, naaman ja surffailen someja läpi
12:50 Aloitin eilen (eli siis pari päivää sitten) päivittäisen lihaskuntoilun, joten tässä vaiheesa aloin suorittaa absien tekoa.
13:23 Oon vaihtanut sporttivaatteet, ja lähden pyöräilemään. Oli eka suunnitelmissa lähteä porrastreenailemaan Julian kanssa, mut ihan kiva näinkin.
13:45 Oonkin yllättäen (joo tosiaan ihan vahingossa..) suunnannut prisman pihaan..
DSC_0599 DSC_0606 14:00 Taas ulkona primasta, ja mukana pussillinen valkosuklaavadelmia
14:35 Oonkin jo kotona ja itseasiassa vasta nyt vasta päivien päästä muistuu, että munhan piti venytellä oikein perusteellisesti..no se nyt vähän jäi, oli varmaan niin nälkä.
15:05 Ruoka katettu! Makaaronilaatikkoa & salaattia, tätä on tullut syötyä jo melkein liian paljon parin viikon aikana.
DSC_0612 DSC_0619 15:25 Valkosuklaavadelmat esiin, ja Uusi päivä- sarja pyörimään, mulla onkin 5 jaksoa katsomatta... 17:30 Huomaan tilaisuuden ostospostauksen kuvaamiselle, kun aurinkokin hetkisen paistaa, kuvaanpa siis ostokset.
17:41 No siinäpä ei kauaa mennyt, ja suuntana on jääkaappi, ja paljon rahkaa...
18:55 Lähdetään Kukan kanssa ulos, kävellään ympäriinsä ja jutellaan vähän kaikesta. DSC_0624 20:05 Alkaa ukkostaa, ja parin minuutin päästä myös sataa kaatamalla, joten suunnataan terassin katokseen istumaan.
20:30 About tuohon aikaan siirrytään viettämään lettukestejä sisälle, letut + mansikat = täydellinen yhdistelmä ♥
21:00-00 Jäinkin sitten Kukalle vähän pidemmäksi aikaa
23:59 Lähden kohti kotia, koska tän illan "takarajana" 00:00, no voinpa ainakin sanoa lähteneeni ennen sitä..
00:30 Oonkin jo käynyt superhiljaisessa suihkussa etten herätä ketään, ja pessyt hampaat, joten tässä vaiheessa sovin vielä lukiokirja jutuista huomiselle.
1:25 laitan puhelimen pois ja nukahdan aika pian. DSC_0623

8 kommenttia:

  1. Haha, katsoin ensin että nuo valkosuklaavadelmat ovat pieniä perunoita. :'D Mutta, my dayt ovat aina kivaa luettavaa, jotenkin se on niin mielenkiintoista nähdä miten toiset ihmiset elävät. Sun päiväsi vaikutti mukavalta, kuviakin oli mun mielestä juuri sopivasti. c:

    > kesayonunelmia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo raakoja perunoita pussista tykkään napostella:--D oi ei! Joo oli kieltämättä mukava&suunnittelematon päivä :-)

      Poista
  2. tää oli kyl tosi kiva, hyvin toteutettu ja tiivistetty jne. :) ehottomasti ois jees nähä lisää näitä my day postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin et kirjotinki liiankin tiivistetysti, mutta mitäpä sitä turhia jaaritella!:-D pitääpä taas aktivoitua näiden kanssa:-) kiitos!❤️

      Poista
  3. Etkö käytä margariinia leivän päällä?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paahdan aina ruisleivät joten se sulaa näkymättömäksi :D

      Poista
  4. Kuulostaa kivalle päivälle! :-)

    VastaaPoista