2014-01-31

DISAPPOINTMENTS AND WORRIES

DSC_0115 When life sets you a challenge don't think "Why me?" Keep going harder and say "Try me?" DSC_0046 DSC_0486 DSC_0509 Kuvia viikkojen takaa: Kotikokkailua, sinkkuelämää, kollareissa chillailua, ulkoilua hyytävässä pakkasessa ja meikittömyyttä. Niin huoletonta rentoa ja hauskaa! Millonkohan mulla on viimeeks ollut tällänen fiilis/päivä?? Kaikki tää alakuloisuus lähti oikeestaan viime keskiviikosta, kun mua harmitti yks juttu, jonka sain tietää. Tää nyt kuulostaa vähän kajahtaneelta, mutta tarviin jotain mitä odottaa. Jotkut kivat juhlat, joku kiva reissu tai muu mukava tapahtuma. Vähän aikaa sitten sellanen oli, mutta siinä nyt sitten kävi vähän miten kävi...En nimittäin päässyt yhteen tanssiprokkikseen, jossa oltais lähetty Saksaan. Tässä myöhemmin sain kyllä kuulla ettei se toteudu nyt.. Meinasin olla kertomatta, mutta päätin nyt kuitenkin kertoa, kun pyrin olemaan aina täällä blogissa mahdollisimman avoin ja rehellinen. Yhtenä iltana kuitenkin mietin kaikkea, ja tajusin, että mulla on ihan oikeesti paljon juttuja, joita odottaa! DSC_0050
Mutta takasin asiaan: ajatus on katkeillut koko ajan, en jaksais millään keskittyä koulussa, tuntuu ettei harkoissa suju niin hyvin kun yleensä, oon ollu hiljasempi ja nauranut vähemmän. Viime viikon loppu osaoli ehkä pahin, mutta nyt oon jo piristymään päin, oon ilosemmalla tuulella, nukun taas paremmin ja läppäkin jo lentää! Pitäis vaan jostain löytää toi koulumotivaatio...Niin tosta nukkumisesta, muutama sananen...Sen jälkeen kun kirjotin sen Unettomuus-No sleep tonight tekstin, niin oon nukkunu tosi hyvin! Jos ei huomioida ihan muutamaa poikkeusta...Yhtäkään yötä ei oo menny yli kahentoista, ja joskus nukahdan jo kymmenen jälkeen, tää on niin kivaa! En muista, että mulla ois ollu koskaan tällästä millasta tää viikko on ollut (viime ke-to). Toki mukaan on mahtunut myös hyviä hetkiä, mutta silti on jotenkin mennyt vaan niin huonosti. Ja pyrin aina olemaan positiivinen ja oon yleensä ilonen, mutta nyt ei vaan jotenkin oo napannu. Oon myös yrittänyt liikkua paljon, nukkua hyvin ja syödä superpaljon kasviksia&hedelmiä. Eihän sitä koskaan oppis elämään ilman pieniä ja vähän suurempiakin pettymyksiä! Tästä siis suunta vaan ylöspäin ja kohti iloista& ihanaa keskitalvea!

5 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ja rentoja kuvia! Sulla on aivan mahtava kirjoitus tyyli, mutten oikein osaa kommentoida mitään tohon tekstiin. Tsemppii sulle :-)

  VastaaPoista
 2. oi toi banneri on upee!! :-) muutenki ihanan selkee ulkoasu & kirjotat tosi kivasti :) oon kans huomannu että ootan koko ajan jotakin!

  VastaaPoista
 3. Ulkoasun värit on sävytetty hienosti! :)
  Mietin jos voisit tehä jonkun kuvapostauksen jostain? Esim sulle rakkaista asioista? :) Rakastan kattella kuvapostauksii

  VastaaPoista
 4. rakastuin heti ulkoasuun. toi banneri on varsinkin tosi kiva, kenelläkään en oo nähny noin ihanaa! Tosi ihana blogi. Tekstistä vois ottaa lihavoinnin poies ;) tykkään paljon!

  neverletgookay.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Tykkään ulkoasusta tosi paljon ja tää postaus oli kiva. Onneksi oot nyt taas pirteempään päin. Kevät on tulossa!!!

  VastaaPoista