2014-01-12

When you get your groove on, I lose my mind

DSC_0951 DSC_0978 DSC_1018 DSC_1057
"Good morning, good morning, it's great to stay up late, good morning, good morning to you." Tosiaankin 'great to stay up late'-fiilis tänä aamuna kun herätyskello herätti jo yhdeksältä. Vähän yli kymmenen istuinkin jo kirkossa laulelemassa virsiä. Mulla oli siis tänään siis joku riparijuttu, ja voin ihan rehellisesti sanoa ettei oo tullut kirkossa käytyä vapaa-ajalla sen jälkeen kun mun nuorimmalla serkulla oli rippijuhlat (eli kaksi kesää sitten, hups.) Oon pitäny joulukirkkoja ja kevätkirkkoa lyhyenä, mutta tänään tuntu ettei se tilaisuus lopu ikinä! Kirkossa on kuitenkin kiva käydä sillon tällön, ja tulee aina hyvä fiilis sen jälkeen kun on käynyt! (Oisko se se syntien päästäminen vaiko omatunnon kolkuttelusta eroon pääsy.)
DSC_1030 DSC_1036 DSC_1016 DSC_1044 DSC_1054 sininenasu |Paita-Bikbok|Farkut-Vero Moda|Rannekoru(t)-H&M| 
Tuli niin hyvä fiilis kun tohon Unettomuus- postaukseen tuli noin paljon kommentteja, ja eikä yhtäkään negatiivista! Nää on niitä parhaimpia hetkiä bloggauksessa. Mutta ei unettomuudesta sen enempää. Tänään olin liikkeellä aika yksinkertasella asulla,ei oikein jaksanut miettiä mitään suurempia, ja koska melkein tosissani harkitsin lähteväni punaruutuisilla pyjamahousilla liikenteeseen, hah!
DSC_0944 DSC_0945 DSC_0946 DSC_0948 DSC_0949 Kun kävelin seurakuntatalolta pois muhun iski yllättäen tosi outo fiilis. Kävelin kaupungintalon takaa toria kohti. Mua vastaan ei tullut yhtäkään ihmistä, yksikään auto ei ajanut, ei kuulunut ääntäkään. Mieleen alko tulvia ajatus, että mitä täällä on tapahtunut, onko tää koko tori evakoitu?! No ei, ei mitään sellasta, pian jo näinkin ajavia autoja ja muita ihmisiä. Kävin sokoksen alepäivillä vielä nopeasti, ja mukaan tarttui Lumenen- Clear it up  luotto-kasvojenpuhdistusaineeni ja tuon toisen piti olla mun luotto-vartalovoide, mutta ostinkin kamalanhajuista jalkarasvaa!! Pakko käydä kysymässä voisiko tota mitenkään vaihtaa... No viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä löysin todella edullisen sivellinpakkauksen! Ootan innolla, että pääsen testailemaan noita!

12 kommenttia:

  1. Paljon toi sivellinpakkaus maksoi?:)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia taas jälleen c: tykkään niin tästä sun blogin ulkonäöstä, tosi tällänen tunnelmallinen & sulla on aina upeita kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana blogi. Siis aivan uskomattoman hienoja kuvia! :D

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus jälleen, oot kaunis (:

    http://allbeautifullost.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Vau olet nättinä♥!
    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista