2014-05-10

Ei vuodet kulu ,ne kulunuttaa, ei huolet huku, ne hukuttaa

_DSC0859 Saatiin maanantaina idea lähtee äitin kanssa kattomaan toi 'Se toinen nainen' -elokuva. Mietin aika kauan et onkohan toi elokuva nyt kuiteskaan hyvä, mut Cameron Diaz oli se ratkaseva tekijä miks kuitenkin halusin nähdä ton. Ja täytyy sanoo, että monissa kohdissa sai ihan oikeesti nauraa, ja kunnolla! Kaikki rantamaisemat oli tossa elokuvassa ihanat, ja näyttelijätkin hyviä, mutta tästä ei ihan mitään mun lempileffaa tullut.  Suosittelen kuitenkin käydä kattomassa, ton kestokin on huimat 1h 51min!_DSC0809 _DSC0813 _DSC0881 20140417_141413 Yllättävän hyvä laatu tässä niin "ihanan pirteessä" kuvassa musta, kun olin tässä pari viikkoa sitten kipeenä. Mun piti nimittäin tyhjentää vanhatabletti kaikista kuvista, niin suurin osa niistä pääty flickriin private puolelle, joten aattelin yhen tälläsen "fiilis" kuvan lisätä tännekkin. Oon nimittäin edelleen kipeenä, ja ärsyttää ihan harvinaisen paljon. Nyt on oikeesti ehkä huonoin mahdollinen hetki olla kipeenä. Yritän vaan jotenkin tahdon voimalla edes auttaa tätä parantumista ja jaksaa tehä ees jotain hyödyllistä. No, toivottavasti teillä on vähän mukavampi viikonloppu!_DSC0879 20140417_141653 _DSC0862 Tiistai iltana oli tosi outo ja samalla tosi kaunis sää, ku oli tosi valosa/keltanen auringonlasku, ja sitten alko sataa lunta. Piti juosta vielä pihalle räpsimään kuvia, jotka ei nyt jälkeenpäin katottuna kuitenkaan oikein onnistunu. Tulispa kesä jo ♥_DSC0871

9 kommenttia:

  1. Voitko tehä whats on my phone videon tai sellasen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm no sinänsä voisin, mutta mulla on lumia 610, ja mulla ei oo siinä hirveesti mitään, ni voin tehä vaikka sit kun/jos ostan uuden puhelimen :)

      Poista
  2. Sun blogis on kaikin puolin tosi kiva! (: Hieno ulkoasu, kauniit kuvat sekä tosi kivaa tekstii, jota on kiva lukea. Liityin lukijaks :)

    http://negguuzmylife.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanista sanoista ja tosi kiva kun liityit, multa onkin viime aikoina vaan lähtenyt lukijoita :) ♥

      Poista
  3. Eikää mäki haluun viinirypäleitä:--D Mutta kaikin puolin kiva postaus jälleen ja oot kaunis (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli yllättävän hyviä, kun mulle käy ihan sika usein silleen, et ne viinirypäleet onki huonoja, varsinki vihreet :P Mutta kiitos paljon<3

      Poista
  4. Varmaan pitää itsekin käydä toi leffa katsoos! Oon vaa miettiny et liian perus komedia tyylinen :D

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no tavallaan oikeessa oot, loppu oli varsinkin ihan överi :--D

      Poista
  5. Ihana törmätä blogiin,jonka ulkoasuun on oikeesti panostettu! Aivan sairaan hieno,kiva ja persoonallinen! Yritin liittyä lukijaksi,mutta ei onnistunut.:/ Ei oo tänään minkään blogin kohdalla onnistunut..Yritän myöhemmin uuelleen!:)

    VastaaPoista