2014-05-08

No one can save me tonight

käännetty-horz Moikka! Nyt mun on ihan oikeesti pakko pyytää anteeks, että tää postauksen teko veny taas liian pitkälle. Lupasin postata maantaina, no tässä mä nyt olen postailemassa torstaina. Mun työntäyteiset tet-päivät meni kuitenkin hyvin, ja tykkäsin olla siellä (olin siis k-marketissa). Keskiviikkona kävi kuitenkin silleen, että heräsin kauheeseen päänsärkyyn ja päätin mitata kuumeen. Mittari näytti 37.5, mutta otin kuitenkin vaan buranan ja lähdin töihin. Päivällä mulla oli ihan normaali olo, ja ajattelin, että jospa se tauti ois vaan mennyt ohi. No ehei, illalla mun kuume nous yli 38-asteen, ja loppuillasta mulla oli ihan mielettömän huono-olo ja makasin vaan sängyssä sellasen kylmäpatterin (kai tiiätte kylmäpatterit?) kanssa ja mietin, että pitäskö mennä vessaan makaamaan...No jossain vaiheessa kuitenkin nukahdin ja en herännyt yöllä kertaakaan. Olin harkinnut, että menisin vieläpä harkkoja kattomaan, ehkä jopa ite tekemään mukana! Onneks en menny.
käännetty5-horz käännetty3-horz Tähän väliin pakko kysyä, että tiiättekö sen tunteen, kun heräätte kipeenä ja ette välttämättä uskalla aukasta silmiä, vaan hitaasti ns.tutkitte, että onko esim. kurkku vielä kipee, tai särkeekö päätä, tai oksettaako? Mulle kävi just aamulla näin, mutta olo on paaljon parempi kun illalla, toki onhan mulla vielä kuumetta 37.4.
En oo koko yläasteen aikana ollut tälleen ihan kunnolla kipeenä ja toivottavasti en enää oiskaan. kiraa käännetty2-horz  Mutta sit voitais siirtyä ilosempiin aiheisiin! Oltiin Kiran kanssa muistaakseni viikko sitten perjantaina matkusessa, ja oli ihana nähdä kunnolla pitkästä aikaa. En tiiä muistaako teistä kukaan, kun kerroin, että Kira lähtee 3kk:deksi Lontooseen? No ollaan toki nähty pikasesti koulussa, mutta ei oltu keretty vaihtaa kuulumisia kunnolla.
_DSC0789 Yhteiskuvat ei nyt ihan tällä kerralla onnistunut... _DSC0797 _DSC0796 (2) Meillä oli tavallaan tarkotus mennä johonkin kahvilaan, mutta kuinkas kävikään...Syötiin puokkiin tällänen Mansikka-Mascarpone-jäätelö. Noi mansikanpalat toi ihan kesän mieleen, ja toi jäätelö oli ihan hyvää, mutta en varmaan ostais tätä lajiketta heti uudestaan. _DSC0820 Olin oikeestaan etsimässä rippimekkoa, mutta mun mielestä tän hetken mekkovalikoima kaupoissa oli aika huono. Pitää varmaan vielä kiertää keskusta huolella läpi, ja suunnata sitten nettikauppoja kiertelemään. Ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä, että mistä ootte löytäneet oman mekkonne ja missä vois olla hyviä? Mun tänkertaset ostokset oli kuitenkin tosi edulliset, ostin kaks kesäpaitaa, ja molemmat on New Yorkerista.
Oon ihan älyttömän myöhässä huhtikuun-suosikkenkien kanssa, mutta huomenna julkasen ne.
 Ps.Näin otsikkoon liittyen, oon pitkästä aikaa alkanut kuunnella Negativea.

22 kommenttia:

  1. Mullakin tuli just 8-luokan tetin aikaan just tollai samallailla kuume heti ekan työpäivän jälkeen, onneks sä kerkesit kuitenki olla keskiviikkoon asti :) Suosittelen kattoon muute ebaysta mekkoja! Melkee kaikki mun mekot on oikeestaan sieltä, rippimekko myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa, voi harmi :( Oi kiitos vinkistä, eBay ei ois ees tullut mulle mieleen :--)

      Poista
  2. omg rakastan sun tyyliä *__* paranemisia ♥

    VastaaPoista
  3. Paljonko toi pantteripaita maksoi? :-)

    VastaaPoista
  4. Kivoja kuvia. Kurja kun tulit kipeeks :/ Mitä se Kira oikein Lontoossa noin kauan tekee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Niin on, pitää yrittää parantua nyt nopeesti kun kevään viimeset hommat ois nyt tehtävänä!

      Poista
  5. Kannattaa selailla membersiä :) se on sellanen sivusto joka kerää tarjouksia ja yleesä siellä onki joku 60-80% alennusta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ookkaan ikinä kuullu tosta membersistä, mutta ainakin hyvät alennukset näyttäis olevan :)

      Poista
  6. Mä ostin mun rippimekon jo aikoja sitten nellyltä, en ees viitsiny katsoo kuopion mekkovalikoimia paljoakaan koska mä ainakin halusin löytää just sen täydellisen mekon! Mutta kannattaa kattoo carlsonilta merkkiä little mistress, se on ihana merkki :) Enemmän tietysti löytyy netistä sitä merkkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä nelly.comilla on ihan sairaan kivoja mekkoja :) Suunnittelinkin vielä käyväni ainakin carlsonilla, koska siellä on sellasia vähän laadukkaampia mekkoja enemmän :) mut hei kiitti näistä! ♥

      Poista
  7. Heidi Elisellä on ainakin tosi hienoja mekkoja ja mun kaverin mekko tuli sieltä kahdessa päivässä! :o mutta kahdella muulla kaverilla on kestänyt jo yli viikon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, tostakaan merkistä /kaupasta (?) en oo ikinä kuullu, mut pitääpä tsekata :)

      Poista
  8. Ihanii kuvia ja voi jos oot ollu kipeenä, mut muuten kaikkee hyvää jatkoon! :)

    VastaaPoista
  9. Mikä musiikki alkaa soida ihan viimesenä tän vlogin lopussa? https://www.youtube.com/watch?v=941l1-hBDvQ

    VastaaPoista
  10. kuopion keskustan modassa on ihan kivoja mekkoja esim. vilan puolella! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä en ookkaan vielä käyny, kiitti :) Matkuksen Vilassa oli ihmeen huonohko valikoima...

      Poista
  11. en nyt yhtään muista missä asut, mutta oman mekkoni ostin tampereen koskarin yläkerrassa olevasta in stock -liikkeestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aikamoisen matkan päässä Tampereelta asun, mutta kiitti kuitenkin, pitää vaikka joskus Tampereella ollessa kävästä tuollakin :--)

      Poista