2014-07-03

NEW PHONE & NEWIES

_DSC0332 En todellakaan uskonut, että tää päivä koskaan koittais. Näin (oikeastaan äiti näki) nimittäin gigantin lehdessä ilmoituksen, että iPhone 5 oli tarjouksessa, ja oltiin aiheesta keskusteltu aikaa pitkään, joten maantaina suunnattiin giganttiin, ja tällänen sitten lähti mukaan. Valkea iPhone 5. Wow. Nyt oon kauheissa paineissa, että en saa rikkoa tota, ja kohtelen tota "kuin kukkaa kämmennellä" ._DSC0333 _DSC0334 _DSC0336 _DSC0337 Mukaan lähti myös tällänen mahdollisimman turvallinen suojakuori, koska haluan suojella tota puhelinta nyt mahdollisimman hyvin. _DSC0340 Lähdettiin siis äitin kanssa viime maantaina shoppailureissulle jo ennen kymmentä, ostettiin mulle konfis-kengät, toi puhelin & ulkoiluvaatteet. Käytiin myös Rossossa syömässä, ja otin ihan mielettömän herkullisen annoksen, joka sisäli grillipihvin, reilusti ranskalaisia & salaattia. Tykkään ihan tosi paljon tosta uudistuneemmasta rossosta! Onkos tää uudistus tapahtunut kaikkialla vaan vain Kuopiossa?  No takaisin vaatteisiin; En oo pitkään aikaan omistanut kunnon ulkoiluhousuja(jos tiedätte mitä mä tarkotan) ja entinen tällänen verkka-/juoksutakkikin alkoi jäädä pieneksi. No, Intersportista löyty nämä ihanuudet vieläpä alennuksella!_DSC0341 Mukaan lähti myös tällänen hieman paksumpi takki, ja tykästyin tähän väriin! Mulla ei oo varmaan ikinä tän väristä takkia, vaihtelu virkistää. Tää menee jopa kevyillä pakkasilla sitten hiihtäessä/luistelussakin. _DSC0345 Tää oli tällänen extemporeostos, kun kävin siellä Mikkelin h&m:llä ja tää oli vaan 1€. Kuten arvelinkin, ei ehkä niin kannattava ostos, koska laatu ei oo mikään paras. Huomasin kuitenkin, että tossa on joku uv-glow niin ois siisti kyllä testata tota jossain uv-valossa. _DSC0347 Tällänen ihana villapaita (joka esiintyikin jo yhdissä asukuvissa) lähti myös sieltä Mikkeli piipahdukselta mukaan.

8 kommenttia:

  1. Hetkine, millo sää oot mikkelin suunnilla liikkunu!?:o Meinaan, itte olin siellä viimeeks tiistaina ja muutenki tulee siellä pyörittyy aikalailla koska asun siinä lähellä. Mut tosiaan kivojahan nää ostokset ja koita olla rikkomatta uutta puhelinta ;-) Frendi oli just saanu just tollasen iphonen ja oli pitäny sitä takataskussa tollasten suojakuorien kanssa nii se oli menny siel näyttö rikki :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantaina oliin ja tiistaina vaa juna-asemalla:) yritän, ja en laita takataskuun!

      Poista
  2. Hei vähänkö epistä x() Mäki halusin tuon iPhone 5, kun näin sen gigantin lehdessä alessa,mutta sain just.. 2-3 kuukaut sitte uuden puhelimen. Mut kannattaa juu suojella sitä :) ja monet sanoo että tää iPhone 5 on semmone pitkula O.o Mut onnee sulle kun tuon sait! :)

    VastaaPoista
  3. ÄÄ apua nyt oon kyllä vähä kade! :o

    http://allbeautifullost.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia ja toi sun puhelin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja jep ihanaa kun nyt voin hoitaa bloggausjuttujakin tällä:)

      Poista