2014-10-30

I STAY OUT TOO LATE, GOT NOTHING IN MY BRAIN

_DSC0598Ajattelin tänään kirjoittaa jotain ajatuksellista, mutta koska mua selkeästi uhkaavan flunssan, ja väsymyksen takia päädyn tälläseen kevythenkiseen kuulumisten vaihtoon. Mulle kuuluu hyvää. Viime viikonloppu kului esitysharkoissa, ja näin lauantaina Juliaa, käytiin jätskeillä (vaikkakin satoi ja oli viileeä, mutta oltiin päätetty mennä jätskeille niin mehän mentiin!) Sunnuntaina taas näin Miljaa ja otettiin myös parit kuvat mun asusta. Kotona olin hahmotellut jotain outoa lettiä hiuksiin, ja kuvaillessa tajusin, että mä olin unohtanut purkaa sen! _DSC0585 Joo voi ei, tiedän taas tällänen Ben&Jerry's kuva, mutta oon ihan in love noiden kanssa. Kellään hyviä neuvoja kuinka pääsisin mun kierteestäni irti? _DSC0597 Viikonloppuna ois tanssiesitys, joka kieltämättä jännittää mua, koska en oo ikinä esittänyt balettia "kunnolla" ja noin isolla lavalla. Mut hyvin se varmasti menee, kunhan en tulis nyt yhtään enempää kipeeks. Mulla on surkein vastustus kyky ikinä. Pitäis varmaan taas innostua vähän enemmän noista hedelmistä, ja "tyhjentää" kalenteria. Tänäänkin mantsan essee-kokeissa, musta tuntui, että ajatukset vaan häviää päästä, enkä pysty ajattelemaan mitään tai no joku kappale vaan soi päässä... _DSC0606 väärinpäin-horz Äiti leipoi pitkästä aikaa pullaa, ja tuore korvapuusti maidon kanssa on kyllä jotain niin herkullista, että en kestä! Niin perinteinen, yksinkertainen &herkullinen. _DSC0595

6 kommenttia:

 1. Haha en tiiä mistä tää idea tuli,mutta ois siisti jos esittelet sun kaikki vaattees(+asusteet, kengät) jota tykkäät käyttää ostoksenesittelypostaus-tyyliin + omistat kyseisen postauksen muutenki sun tyylille & kerrot siitä enemmän. Ihailen sun tyyliä niin paljo ja koen sen tosi omanlaiseksi. Kaipaan jotain inspiroivaa tähän syksyyn ! :)


  +Sun asukuvat on muuttunu jotenki parempaan suuntaan (jos mitenkään mahollista) nää on ihan sika kivoja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niija mistä oot ostanu noi mustat farkut? Mulla nimittäin tahtoo kaikki (varsinki mustat) löystyä ja lähtä värit jo ekassa pesussa. Tiiän että farkkuja ei sais pestä, mutta se on silti pakko tehä silloin tällöin, koska ne vaan haisee muuten. Ois mukava kuulla hyviä farkkumerkkejä jotka pysyy pitempäänki ku sen pari kuukautta hyvinä :)

   Poista
  2. Kiitos hurjasti ihanista kehuista ♥ Mä oon aina kuvitellut, että mulla ei ole tyyliä, mutta pikkuhiljaa oon alkanut tajuta, että ei mun tarvii näyttää minkään tietyn tyyliseltä, vaan voin näyttää ihan vaan mun tyyliltä. Yhdistellä silleen, mikä miellyttää omaa silmää ja kokeilla vähän kaikenlaista laidasta laitaan. Ihana tietää, jos mä onnistun vähänkin inspiroimaan! Ja joo, vaikka just luin iltalehdestä jutun, kuinka farkkuja ei saisi koskaan pestä, niin vaikka niitä tuulettais, pakastais sun muuta, niin sillon tällön on kyllä hyvä pestä!
   Noi mun kyseiset on Vero Modasta ja oon noita pessyt varmaan 3-4 kertaa, eikä oo värit lähteneet yhtään (valehtelematta) ! Toki käytän aina niitä pestessä sellasta mustien vaatteiden pesuainetta, että en tiiä onko sillä vaikutusta asiaan. En osaa oikein sanoa muita merkkejä, koska Dr.Denimit totesin omakohtasesti huonoks (värit lähtee niin helposti pesussa) ja noita oon nyt käyttänyt lähemmäs vuoden (vaiko jo kaks?). Noi on kuitenkin palvelleet mua erinomaisesti, eikä ns. löystymistäkään oo tapahtunut :)

   Poista
 2. moikka! onks sulla sähköpostia? :)

  VastaaPoista
 3. kun mulla ois sulle yks ehdotus mihin ite kuulun niin ois kiva jos säkin olisit kiinnostunu tämmöisestä? :)
  tässä mun sposti: pia-.-sundell@hotmail.com

  VastaaPoista