2013-12-06

"Eikä mikään ollut hetkeä tärkeämpää"

DSC_0017 DSC_0013 DSC_0009 DSC_1057 DSC_1056 DSC_0050 DSC_0056 Oli varmaan jo korkea aika näin melkein viikon päästä julkasta tämäkin postaus! Maantaina oli siis Omat Tanssit (joka käytännössä tarkottaa, että konsan oppilaat tekee omia 'biisejä' ja huolehtii itse musiikista,vaatetuksesta, sekä tärkeimmästä eli koreografiasta). En ookkaan ollu moneen vuoteen esiintymässä, joten oli oikeestaan aika kiva pitkästä aikaa tuntea se pieni jännitys kun kaikki ei menekkään ihan suunnitelmien mukaan. Tykkään kanssa tosi paljon esiintyä ja tietty muutenkin tykkään tanssia ihan hirveesti. Meillä oli siis tossa ideana juhannus, että heitetään talvitakit pois ja palataan kesämuistoihin, mutta lopulta sitten päästetään ne muistot menemään. Oli tosi kivaa, vaikka kunniakirjaa ei nyt tänä vuonna tullutkaan.DSC_0058 DSC_0062 DSC_0069 DSC_0072 DSC_0073 DSC_0077 DSC_0080 Toinen esitys oli koko ryhmän väliaika esitys, joka esitettiin sillä välin kun raati mietti kenelle jakaa kunniakirjat. Kerrankin on jotain kuvia tanssista, kun tanssikavereitten kanssa tulee tosi harvoin otettua kuvia. Hilja otti nää kaikki kuvat, ja vaikka kuvausolosuhteet ei ollut mitkään parhaat, näistä kuvista tuli mun mielestä kivoja! Muitten esityksistä en viittinyt(enkä kai saisikaan) julkasta kuvia, mutta näitäkin on kyllä aika iso liuta.  Kyselkää toki jos jäi jotain kysyttävää, nyt nimittäin ei oikein irtoa enää mitään järkeää, joten taidan lähtee matkalaukkua purkamaan. Hauskaa viikonloppua kaikille! Ja ois myöskin mukava kuulla teidän harrastuksistanne!


DSC_0088 DSC_0107 DSC_0118 DSC_0025

14 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia! :D Voitko joskus pistää jostain teijän tanssiesityksestä videon youtubeen?

  VastaaPoista
 2. voi kuinka kivoja kuvia! tosi ihanat mekot teillä <3

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja ihana ulkoasu sun blogissa ! <3

  VastaaPoista
 4. Ootte kaikki hirmu nättejä ja teillä on ihanat mekot :) Voisitko muuten tehä joulun jälkeen videon mitä sait joululahjaks?

  VastaaPoista
 5. ihana postaus! oli tosi kiva katsoa tanssi kuvia! :) itse oon harrastanut vuoden show dancia, mutta se ei ollut oikeen mun juttu, vaikka kivaahan se silti oli :-D nyt harrastan pesäpalloa seitsemättä vuotta, ja tää todellakin on mun laji <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heii mäkin harrastin vuoden show dancea :D ! ja pesäpallo on kans ihan sika kiva laji:)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Sen takia onkin alusshortsit:) ja ei ne nyt nii hirveesti !

   Poista
 7. Tosi kiva postaus :)! Itse harrastan showdancia :D

  VastaaPoista