2013-12-18

What would I wish...

DSC_0502 DSC_0503 DSC_0513 DSC_0509 DSC_0507 DSC_0504 Tiedättekö sen tunteen kun vuoden aikana on aina sillon tällön semmosia 'hei tätä mä toivonkin joululahjaksi tänä vuonna' ja jouluna ei oo sitten kerrassaan mitään mitä toivoisi? Tosin tuntuu, ettei tänä vuonna kenelläkään mulla tälläistä ongelmaa ole paitsi mulla. En oikeastaan tarviis mitään, vaikka tavallaan haluaisin monia asioita, mutta kun en mä niitä oikeesti tarvitse. Oon käyny tässä mun vaatteita läpi kun siirsin ne tuolta vaatehuoneesta uuteen vaatekaappiin, ja löysin taas paljon vaatteita joiden olemassa oloa en edes muistanut! Siivosin kanssa mun kosmetiikka kaapin, ja heitin kaikki vanhat&huonot jutut pois, ja totesin, että en oikeastaan tarvitse mitään täydennystä sinnekkään. Mutta kun nyt oon viettäny nää lähipäivät kotona, on ollut aikaa miettiä mitä toivoisin ja oon keksinyt kuiteskin muutamia juttuja. Tajusin, että mun blogini ei oo varmaankaan ihan kauheesti tuonut joulufiilistä, koska en tehnyt joulukalenteria, ja ulkoasukin on pysynyt samana pitkään, mutta voisin tässä joulun lähestyessä tehdä vaikka jonkinlaista teemapostausta, mitä mieltä oisitte?DSC_0501 DSC_0500 DSC_0497 DSC_0494 DSC_0493 Voisinkin alkaa heti tekemään tota jouluista postausta ja suunnitella valmiiks mitä ostaisin joululahjaksi muille. 
Ois ihana kuulla mitä te toivotte joululahjaksi! Voisin ehkäpä saada niistä vähän inspiraaatiota omaan lahjalistaani.
Hauskaa loppu viikkoa kaikille♥!

7 kommenttia:

 1. Mä toivon Reinoja,velour asua,lompakkoa,pipoa ja tietysti suklaata (vaikka sitä ei kyllä tarvi ees toivoo ;).Tossa nyt ainaki jotain.

  VastaaPoista
 2. Voisitko joskus esitellä kaikki meikkisi? Ois tosi kiva:)
  Toivon urhriluvaatteita,luistimia,hiustenhoitotuotteita ja objektiivia:) säkin voisit toivoo objektiivin ku oot kuiteski vuoden kuvannu tolla ja ogtanu siitä kaiken irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se on tuntunu vähän turhalta kun oon vähän miettiny, mutta kaipa mä joskus voisin:)
   Heii mäkin voisin kyllä toivoa urheiluvaatteita, mutta toisaalta haluaisin itse olla valitsemassa niitä, koska mulle ainakin on aika tärkeetä, että ne on sitten kivan näköset:)
   En aio toivoa objektiivia, koska en koe oikeestaan tarvitsevani uutta vielä, ja en tosiaan oo vielä ottanu tosta "kaikkea irti" :D

   Poista
 3. Okei:) jotenkin haluaisin, että sen listan pitäis olla monipuolinen niin kun sulla just on !

  VastaaPoista
 4. mä toivon uutta kalenteria, nomination palaa ja hajuvettä ja sitten niitä perus rahaa, leffalippuja ja lahjokortteja :)

  VastaaPoista
 5. Mä toivoin Furbya, lahjakortteja, järkkäriä, Myyttihovin Demonivankilan avaimet (kirja), rahaa~

  VastaaPoista
 6. Joo tee joku teemapostaus! Sellai postau olis kiva mis kertoisit jotai sun jouluperinteistä :)

  VastaaPoista