2013-12-19

What I want for Christmas...

Untitled #6


Sainkin kuin sainkin aikaan eilen tälläsen lahjatoivelistan;

1. Body Shopin tuotteita (ei hajuvesiä). Ihanan tuoksusia, luonto-&eläinystvällisiä ja kaiken lisäksi ihanat purkit!Ainut mikä kirpaisee on hinta, joten siksi niitä tulee harvoin itse ostettua.
2.Hajuvesi  (Taylor Swift Wonderstruck) - Olin syksyllä Kicksissä, ja suihkutin siellä 3 eri hajuvettä tuoksulapuille, ja myöhemmin illalla huomasin, että yks niistä oli aivan ihanan tuoksuinen! En vaan yhtään muistan oliko se toi Wonderstruck vaiko DKNY:n joku hajuvesi (se kolmas oli  Escadan Cherry in the air ) 
3.Urheiluvaatteet . Huomasin äsken, että kaikki noista on Niken vaatteeita, (hups), mutta en kattonut tota merkkiä olelnkaan.
4.Valokynä. Mulla ei oo koskaan ollut valokynää, ja mun meikkiostokset on aina vähän fifty-fifty, vaikka kuinka miettisin, että onko tää nyt sitten hyvä tuote, puolet tuotteista jääkin sitten vähän vaille käyttöä
5.Hiustenhoitotuotteita. Aussiet on yksiä parhaimmista!
6.Hopeinen(tai kultainen) ranneketju. Haluaisin vähän laadukkaamman rannekorun, josta ei vuoden päästä lähtisi värit pois (kokemuksia; nykyinen "pronssihopea"koru,ex"kultakoru".)
7.Muotoilurauta. Tänä syksynä oon suoristanut (ja kihartanut vielä vähemmän) hiuksia, mutta ensi vuoden puolella vois taas innostua hiuksien laitosta, kunhan nää taas kasvaa "normaaleihin" mittoihin.

Huomenna ois tarkotus lähteä vielä jouluostoksille ja paketoida kaikki lahjat, mutta nyt siirryn lukemaan tänään saapunutta Demiä ja syömään päiväruokaa.
Joko teillä on kaikki jouluvalmistelut tehty ja lahjat ostettu?
//anteeksi tää fontti, en vaan saa sitä normaaliks

8 kommenttia:

 1. iihania toiveita:) kaikki nuo kelpais mullekin!
  Oot myös tosi nätti ja ihanat hiukset sul!
  http://training-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. sori jos oon vähän tyhmä, mutta mikä on kikcs xd?jamihin valokynä on tarkotettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kicks on semmonen kosmetiikkakauppa ja valokynä on tarkotettu mm. peittämään tummia silmänalusia ja nimensä mukaan "valottamaan" tiettyjä kohtia kasvoista:)

   Poista
 3. Tommosen rannekorun haluaisin kyllä myös itse :)

  VastaaPoista
 4. kivoja toiveita (: joo, oon ostanut jo kaikki joululahjat (---:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei:) itekkin kävin tänään viimeset ostokset tekemässä!

   Poista