2013-12-25

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way

DSC_0704 DSC_0705 (1) DSC_0707 (1) DSC_0721 (2) (1) DSC_0725 (1) DSC_0732 (2) Nyt on joulu ohi ja mulla oli aivan ihana jouluaatto! Leivoin aamusta joulutorttuja, syötiin joulupuuro, soitin kaikki mahdolliset tuntemani joululaulut pianolla, käytiin Jätkänkämpällä kattomassa joulupukkia ja joulupajaa, pelattiin lautapelejä ja syötiin tosi hyvä ruokaa (vaikka en oikein tykkää jouluruuasta, söin hirmu hyvää salaattia,lohta,perunamuusia ja kinkkua). Sain aivan ihania lahjoja, vaikka en tänä vuonna oikein osannut toivoa mitään. DSC_0740 (2) DSC_0791 (2) DSC_0793 (2) DSC_0798 (2) DSC_0799 (2) DSC_0812 (2) DSC_0815 (2) Ihanaa kun nyt saa siirtyä nauttimaan lomasta ja tehdä just kaikkea mitä huvittaa tehdä. Pakko sanoa vielä muutama sananen tosta Flickristä, että toi ei voi olla jäämässä tollaseks, ei vaan voi. Voi miks ton pitikään mennä muuttumaan...olin jo niin kiintynyt tähän tän hetkiseen systeemiin. Mulla on jo muutaman päivän aikana tullut hirveesti uusia ideoita ja inspiraatiota tän blogin suhteen, ootan innolla, että pääsen toteuttamaan niitä tässä pikku hiljaa. Ois myös hirmu kiva jos te kertoisitte toiveitanne, ja juttuja mistä ette välttämättä mun blogissa pidä, niin voisin sitten sen mukaan tehdä korjauksia?
Toivottavasti teilläkin oli ihana joulu ja kertokaa toki mitä lahjoja tuli!

10 kommenttia:

 1. tee postaus joululahjoista :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kai mä voisin tehdä :D Kun joku sitä toivoi jo lokakuussa..

   Poista
 2. jouluhan on tänään eli ei se vielä oo ohi ?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes muista kirjoittaneeni tota "joulu on nyt ohi" :o vois kai sitä vähän enemmän keskittyä tekstin kirjoittamiseen...
   mutta jep oikeessa oot :)

   Poista
 3. ihana joulu sulla ja ois tosi kiva jos voisit tehdä joululahjoista videon ja vaikka kuvina =)
  Miten saat nuo Flickr kuvat tolleen? :o
  pidä hauska joululomaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai videon kuvina vai niikun esittely videon ja laittaa vielä kuvat:)?
   Mulla on medium kokoiset kuvat, joten muokkasin picmonkeyllä leveyden valmiiksi 800 ja sitten latasin Flickriin ja valitsin kuvakoon 'large' :)
   ihanaa joululomaa sullekkin Salla ♥

   Poista
 4. voitko tehdä joululahja postauksen? :) ois hirmu kiinnostava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mä lupaan toteuttaa sen tässä joululoman aikana :)

   Poista