2014-01-04

My year 2013

Halusin muistella vähän viime vuotta ja täytyy kyllä sanoa, että joka kuukaudesta oli muutama hauska tapahtuman mielessä (no kyllä niitä kaivelun/kuvien jälkeen löytyi huimasti lisää) mutta voin sanoa, että oli aika työn edessä muistella mitä kaikkea tänä vuonna onkaan tapahtunut! 2013 oli kyllä yksi mun elämäni parhaista vuosista, toivottavasti 2014 ois vähintään yhtä ihana.
Huom:Huomasin ettei aivan kaikki kuvat vastaakkaan kyseistä kuukautta ja kesäkuu kollaaseja tuli vahingossa kaksi!
PicMonkey Collage (29) (1) Tammikuu. Opettelin käyttämään uutta joululahjana saatua nykyistä kameraani. Oltiin Kajaani Dance kisoissa (en oo kyllä enää varma oliko ne sittenkin helmikuun alussa...) mutta se oli huippu reissu! Tammikuu oli mulle ehkä sellanen talviurheilu kuukausi, että luistelin,laskettelin ja hiihdin eniten silloin.
PicMonkey Collage (30) (1) Helmikuu oli aika sellanen perus mukava kuukausi. Tapahtui kaikkia kivoja pieniä juttuja ja olin aika hyvällä tuulella, ei vaan ollut mitään kauheen erikoisia taphtumia.
PicMonkey Collage (31) (1) Maaliskuu oli tanssintäyteinen, nimittäin treenattiin viikko iltapäivästä myöhäiseen iltaan kevätnäytöstä ja Oulun näytöstä yhdellä viikolla, ja viikonlopuksi olikin lähtö Oulun Arktisiin askeliin(josta voitettiin se palkintokin,jeij) ja viikonloppu hurahtikin siellä. Seuraavalla viikolla olikin heti kevät näytöksen kenraalit ja tiistaina&keskiviikkona esitykset. Hiihtoloma oli kanssa tosi kiva, olin lähinnä kavereiden kanssa, ja tehtiin Pilvin kanssa sillon Harlem Shake.
PicMonkey Collage (28) (1)
Huhtikuu
Oli kanssa vähän vaikea muistella mitä sillon tapahtui, mutta Pilvin synttärit oli ainakin sillon! Ne oli tosi kivat. Huhtikuun myday on mun oma lempparini kaikista mydaystani.
PicMonkey Collage (27) (1)
Toukokuu
Sain suuren valokuvaus inspiraation, mikä näkyi bloginkin puolella silloin. Tanssissa oli näytetunti ja pianossa kevätesitys.Innostuin myös tekemään fruitieita, oli ihana viettää aikaa auringossa, tuli tehtyä enemmän kuvausreissuja ja vietettyä taas paljon aikaa ulkona.
PicMonkey Collage (26) (1) PicMonkey Collage (32) (1)
Kesäkuussa oli kolmet sukulaissynttärit, joten tuli nähtyä aika paljon sukulaisia! Tuli nähtyä kavereita ja ravattua Matkuksesssa vähän liiankin kanssa. Oltiin Kukan kanssa pitkään suunniteltu brunssi aamiaista, joten vihdoin toteutettiin se.
PicMonkey Collage (25) (1) Heinäkuu
Käytiin kummeilla ja muutamilla muilla tutuilla.Olin myös viikon mummilla&ukilla mökillä, oli ihanat ilmat ja tosi kaunista (siis kesäinen luonto, Saimaa yms), rentoa ja mukavaa. Valokuvaus innostus oli huipussaan, joten tähän postaukseen oli tosi vaikeaa valita muutama kuva. Lähdettiin Italiaan heinäkuun lopussa ja se reissu oli upee kaikinpuolin.
PicMonkey Collage (21) (2) Elokuu
Koulu sekä harkat alko, meille tuli tanssissa lähes uusi ryhmä ja alotin sivuaineabaletin. Lenkkeilin kesällä tässä kuukaudessa eniten, ja tästä kuukaudesta lähti mun rakkaus harmaaseen väriin.
PicMonkey Collage (22) (1) Syyskuu
Ikuistin monta auringonlaskua meidän parvekkeelta ja panostin kasvikansioon kerrankin kunnolla. Tuli kuvattua tiuhaan tahtiin päivänasuja.
PicMonkey Collage (23) (1) Lokakuu
Syysloma oli huippu, oli viikonlopun kummeilla Lappeenrannassa ja alkuviikon mummilla&ukilla. Loppu lomasta olin matkuksessa ja käytiin Kukan kanssa kattomassa Millerit niinkun mun synttäreitten juhlimisena.
Tehtiin myös Jupen kanssa tosi kiva kuvausreissu, jolta tulikin eniten onnistuneita kuvia kun miltään muulta reissulta koskaan. Käytiin myös Vuokatissa.
PicMonkey Collage (20) (1) Marraskuu
Tutustuin Hiljaan paremmin ja oli Erinin konsertti.Yritin piristää pimeää kuukautta eksoottisilla hedelmillä, sekä ostin tämän hetken suosikki kengät älyttömän halvalla. Esiinnyin myös Kiran kanssa pianokonsertissa ja näin Selmaa Jyväskylästä.
PicMonkey Collage (19) Joulukuu
Oli Omat tanssit esitykset ja joulukuu oli kokonaisuudessaan huippu. Joululoma oli yks parhaista viikoista koko vuodessa varmaankin, joita tää vuosi sisälsi paljon. Joulukuu oli vaan yksinkertasesti paras.

Tuntuu, että jätin kauheesti asioita kertomatta ja kuvia jotka ois ansainnu paikan tässä jäi laittamatta, mutta rajansa kaikella. Tästä onkin nyt hyvä jättää vanhat muistot taakse ja keskittyä uuteen vuoteen ja uusiin juttuihin!
Ihanaa lauantaita kaikille♥

25 kommenttia:

  1. Täydellinen postaus ♥ :--) oot hirmu kaunis!!

    VastaaPoista
  2. Olipas hyvin ja huolella tehty postaus, oot todellakin nähny vaivaa tässä! :) Ihana aina nähä että miten jotkut jaksaa oikeasti panostaa näin paljon blogiensa kanssa! Ja sulla on tosi ihana ulkoasu, ihanan omaperäinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi lohduttavaa kuulla, että panostus näkyy! Sait hyvän mielen aikaan noilla ihanilla kehuillasi♥

      Poista
  3. Ihana blogi :) Tosi kiva postaus ja oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia ja mukavasti kirjotit jokaisesta kuukaudesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tuntuu että teksti ei luonnistunut niin hyvin kun yleensä, mutta kun tota jälkeenpäin luen niin ihan hyvähän tosta tuli!:)

      Poista
  5. sullon ollu tosi kiva vuosi :--) ja upee tää uus ulkoasu ! ♥

    ♡ make-the-world-go-round.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2013 oli kyllä huippu!:) Kiva että tää mielyttää:)

      Poista
  6. Tykkään sun uudesta bannerista, varsinkin sen takia, että on saman tyyppinen kuin edellinen. Hienosti oot onnistunut.
    Postaus oli kiva ja kyllä sulle on paljon tapahtunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että tää oli sun mielestä onnistuminen:) !!
      Itseäni toistaen, 2013 oli kaikkien pienten(ja vähän suurempienkin) sattumusten kanssa upea:)

      Poista
  7. tosi upee tää uus ulkoasu:)♥ ja ihana vuosi postaus:)!

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus oli :) mullekki viime vuos oli yks parhaimmista.

    VastaaPoista
  9. tosi kiva postaus, kivat kuvat ja sujuvaa kerrontaa! :) (...kuulostin ihan äikänopelta :DDDd) myös tää ulkoasu on tosi kiva c:
    tosta maaliskuun kollaasin vasemmassa alakulmassa olevasta tanssikuvasta on pakko vielä kysästä et onko toi kuopion muken ison salin lava vai joku muu? :D näyttää nii tutulta et häirittee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niimpä kyllä vähän kuulostit, mutta paljon kiitoksia! :D
      Ei oo, ja mainittakoon vielä, että toi lava näyttää melkein tuplasti isommalta tossa mitä oikeasti oli :D Toi on Kajaanista sieltä missä Kajaani Dance yleensä järjestetään :) Kuvan on muuten ottanut Vili Vornanen ja se löytyy netistä hänen sivuiltaan!:)

      Poista
    2. AAAA siis kaukametsän sali :D jooo nyt alko sytyttää! kiitti :)

      Poista
  10. Vitsi, ompas kiva blogi! Voisin jäädä anonyyminä seurailemaan (:
    Kirjoitat tosi kivasti, todella helppoa luettavaa. Kuvia on paljon ja ne on kaikki hyvälaatuisia, siitä ehottomasti plussaa!
    http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miksi anonyyminä;) mutta kiva kun kuitenkin jäät! kiitos paljon mukavasta palautteeesta:)

      Poista
  11. Tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista