2014-01-05

Uusi banneri ja katsaus menneisyyteen..

Untitled #8
Huomasittekin varmaan, että mun blogin ulkoasussa tapahtui torstaina muutoksia? Nimittäin vaihdoin bannerin lisäksi myös taustan! Suunnitelmissa oli vain lähteä kokeilemaan jotain ajatusta ja hakea sitä bannerin tyyliä, mutta hetken päästä huomasin, että mulla onkin jo valmis banneri! On se jännä miten uusi banneri tuo lisää inspiraatiota ja muuttaa ulkoasu. Toi banneri on aika osuva, nimittäin se kuvaa aika paljon mua ja blogin ulkoasun alkuperäisestä avainsanasta eli kahvista en luopunut kuitenkaan kokonaan.
Oli aivan aika helpottunut fiilis, kun joku ihanista lukijoistani kommentoi että olen todellakin onnistunut uuden bannerin teossa! En siis ollut ainoa joka piti tästä bannerista.
Samalla ajattelin, että olis varmaan aika kiva muistella minkälaisia bannereita mulla onkaan matkan varrella ollut. Mulla on ollut blogi n. 1½ vuotta ja nyt on menossa viides banneri (mun ensimmäinen banneri oli ihan kauhea, sillon mulla ei edes ollut blogilleni nimeä) En siis ole mikään kauheen tiuhaan tahtiin vaihtaja. Mitään megamokia bannereitten suhteen ei ole mun mielestä tapahtunut, vai onko?
Tää oli mun ihka ensimmäinen banneri ja muistan kun mulla oli tää ja semmonen valmis kahvipapu tausta,hah.
Muistaakseni päädyin tekemään tän bannerin, kun kyllästyin noihin muihin kuviin tossa edellisessä. Tää on mun mielestä aika hieno, vaikka itse sanonkin (eikä tän tekemiseenkään mennyt kuin muutamia minuutteja).

Moni toivoi mun blogin ulkoasuun valoisuuta, ja pikku hiljaa aloin itsekkin kaivata sitä, no lopputulos oli tälläinen. Mun mielestä tää oli sillon just valmistuneena superhieno, mutta palasin piakkoin maanpinnalle jonkun kutsuttua tätä vaatekollaasiksi.
No juurikin tuon vaatekollaasi kommentin jälkeen pyysin mun kaveriani Mariannaa tekemään mulle bannerin, koska Marianna tekee mun mielestä kaikista kauneimmat bannerit! Kun näin tän bannerin, oli mun kasvoilla semmonen wow ilme. Ja ilmeisesti en ollut ainoa, koska moni kehui tätä! Nyt kuitenkin kaipasin muutoksen tuulia blogiini. Halusin tehdä bannerini itse ja nähdä miten se luonnistuu.

Mun blogissa oli ensiksi tosi vahvasti toi kahvi teemana, koska tykkäsin tosi paljon ruskeasta ja se sopi tuohon nimeen (Cafe au lait, mutta rakkaudella). Sinänsä aika ironista, koska itsehän en tykkää yhtään kahvista. Ensin mulla oli pelkkä beige tausta, joka vaihtui kahvipapuihin, jonka jälkeen halusin tehdä itse taustani ja lopputuloksena oli kahvimukit valkealla taustalla. Nyt taustaa koristaa beiget höyhenet (senkin tein itse). Pikku hiljaa oon alkanut kahvista luopumaan, mutta päätin kuitenkin tuossa uudessakin bannerissa säilyttää tuon yhden ainoan kahvimukin vähän niikun muistona.

Mitä mieltä te olette uudesta bannerista ja taustasta? Menikö metsään vai toiko parannusta ulkoasuun?

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä noi kaikki bannerit on kivoja!
    Ja jos et oo tehny jo, mutta jos voisit tehä 10 parasta kommenttia videolla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) No voisin kyllä mielelläni toteuttaa tota, mutta mulle ei hirveesti ole tullut semmosia ns. hauskoja haukkumiskommentteja :/

      Poista
  2. Toi uus banneri on tosi kiva mut tykkäsin enemmän siitä vanhasta taustasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenties palaan vielä joskus saman tyyppiseen:) Halusin siitä vaan starbucksien takia eroon :D

      Poista