2014-06-07

A SLEEPOVER

_DSC0259 Kesällä on vaan niin ihanaa hengailla meikittömänä, hiukset vapaasti ja rennoissa vaatteissa. Ei tarvii miettiä tuleeko kylmä (pitemminkin tuleeko kuuma, mutta ei se ainakaan mua haittaa). Talvella tein lupauksen, että en aio valittaa auringosta tai kuumuudesta. No, tähän asti on ainakin onnistunut mainiosti, ja rakastan sitä, kun voi vaan maata bikineillä ulkona ja ottaa aurinkoa. _DSC0283 _DSC0269 _DSC0272 Kukka oli meillä torstaina ja kuten muutamista kuvista huomaa, istuskeltiin meidän takapihan aidalla (joka on muuten ihana hengailupaikka, näkee hyvin kun aurinko laskee). Tehtiin myös kanasalaattia, joka oli hieman tulista (kiitos mun maustamistaitoje) mutta muuten tosi raikasta ja hyvää. Aamusta sitten kivasti hyödynnettin 'left overeita' täytettyihin patonkeihin. _DSC0259 _DSC0267 _DSC0340 _DSC0338 _DSC0266 _DSC0330 _DSC0329 Päätettiin vielä lähteä kävelemään ulos, ja yllätyin siitä miten hiljasta ulkona oli (okei arki-ilta ja oltiin jo perjantain puolella, mutta onhan muillakin lomaa!)  Olin jo kokonaan unohtanut miten ihanan lämpimiä kesäyötkin on ♥ Tästä postauksesta tuli nyt (taas...) näköjään tällänen kesän hehkutus postaus, mutta en usko, että se nyt ketään haittaa!_DSC0319 Kasattiin meidän "sohvapalasista" ja tyynyistä parisänky olkkarinlattialle, joka olikin muuten yllättävän hyvä nukkua! Aamulla auringonvalo ei tule niin pahasti tolle puolelle taloa, eikä ollut edes niin kuuma, joten nukutti ihan sairaan paljon paremmin, kuin omassa huoneessa näin kesäsin._DSC0335

9 kommenttia:

  1. hei tuolla sivupalkissa lukee että baletti, niin harrastatko sä balettia? :O
    Mua on aina kiinnostanut baletti jossain määrin, haluisin kuulla sun mielipidettä tästä lajista jos siis harrastat sitä ja tiedät siintä jotain. Voiko ihan aloittelija (ei ikinä tanssitunneilla käynyt) oppia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo harrastan! No kaikkihan aloittaa aina jostain, ei kukaan (tai no toosi harva) oo heti luonnonlahjakkuus ! Että totta kai voit oppia :) Mutta jos et oo ikinä ennen tanssia harrastanu, niin sulla kyllä varmaan menee se pari vuotta ainakin, että sisäistät oikeesti ne asiat (ainakin mun mielestä). Btw, aluks tunnit voi tuntua tylsiltä, kun opetellaan ihan niitä perus asioita, mutta kun ne on halussa, siirrytte varmaan oikeisiin sarjoihin ja sit se varmasti kivaa:)

      Poista
  2. Oi, ihania kuvia! Kauhee himo tuli ny tuoho kanasalaattiin :-D Muute on tosi ihanaa ko sie postailet nii useesti, sit näissä on aina sellanen tietty fiilis ja tosi piristäviä kuvia! Oon ollu iha hirmu pitkän ajan lukijana enkä kyll kadu yhtää, tää on nii ihana blogi ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, mä en oo ollu / en ole oikeestaan salaattien ystävä, mutta toi oli kyllä yllättävän maukasta :) Joo, huomasin, että keväällä postaus tahti oli välillä jotain niin kamalaa, että oon nyt yrittäny vähän ottaa kiinni ! Ihana kuulla, muistan sut jo niistä aika alkuajoista, kiitti et oot pysyny mukana niin kauan ♥

      Poista
  3. Voi miten ihana kuvia ja herkullisen näkösiä ruokia.. Oot superkaunis!

    VastaaPoista
  4. voi kiitos paljon ♥ ja joo, tosta patongista varmaan näillä näkymin muodostuu mun ykkösherkku :--D

    VastaaPoista
  5. Miks sulla on sama kuva kahesti

    VastaaPoista
  6. sulla on noi kaks kuvaa kaks kertaa:D

    VastaaPoista