2014-06-06

CRUISING AND CHILLING

_DSC1024 Näin heti alkuun pakko sanoa, että oon ihan onneton karsimaan kuvia, joten näitä on taas ihan valtava määrä! Mutta koska sää oli kiva, paikka oli kaunis ja meininki aika chilli, niin onnistuneita kuvia kertyi paljon. Olin siis keskiviikkona Hiljan kanssa ja käytiin vähän testailemassa Hiljan uutta cruiseria  (en siis todellakaan osaa cruisata, toista kertaa elämässäni ees kokeilin tota) ja chillailtiin vaan ulkona. Tuntu jotenkin, et oisin ollu ihan vieraassa kaupungissa, kun mun ei oo varmaan ikinä tullu tuolla kaupungin osassa liikuttua! Aloin myös jo harkitsemaan oman cruiserin hankkimista, sen verran kivalta toi vaikuttaa, mutta musta tuntuu, että se juttu taitaa jäädä vähintään ens kesään._DSC0949 _DSC1014 _DSC0918 _DSC0077 Myöhemmin alko ilmassa olla vähän ukkosta, joten lähettiin sisälle ja tehtiin mutakakkua (tätäkin mä leivoin ensimmäistä kertaa elämässäni!!, josta on tulossa reseptipostaus myöhemmin. Oli kyllä hyvää! Illasta vielä mentiin trampalla, ja sit lähdinkin pyöräilemään kotia kohti. Huomasitteko muuten jotain "historiallista" ? Mulla on kerrankin nuttura! Oon ihan onneton laittamaan hiuksia, mutta koska ns. pakon edessä nostin noi mahdollisimmaan viileelle kampaukselle pyöräilyn ajaksi, mulla oli kerrankin nuttura! Ja huomasin, miten rentoa onkaan olla tolleen hiukset poissa tieltä, näitä pitää kyllä rueta harrastamaan useemmin kesällä._DSC0889 _DSC0006 _DSC1158 _DSC1155 _DSC1084 _DSC1010 Nyt on kesäloman...kuudes(??) päivä, enkä vieläkään osaa käsittää, että nyt on kesäloma! Ootan kyllä innolla, että mitä tää kesä tuo tullessaan! Mitään jättisuunnitelmia mulla ei oo, vaikka oonkin väsäillyt täksi vuodeksi sellasen Summer Bucket-Listan. Oisko teistä muuten kiva jos mä tekisin postauksen siitä, tai kävisin videolla koko listan läpi ? Entä ootteko te tehneet vastaavaa listaa? Ois muutenkin mukava kuulla millasia suunnitelmia teillä on, joten kertokaa vaan tonne kommenttiboxiin, jookos? _DSC0995 _DSC0972 _DSC0928 _DSC0993 _DSC0111 Piti pitkästä aikaa testata siltakin... _DSC1074 ootd |Kengät-Stadium|Shortsit-Only|Paita-H&M|Laukku-Mango| Neuletakki-H&M|_DSC1030 _DSC0115 _DSC0112

14 kommenttia:

  1. ihania kuvia :-) itelläkään ei oikeestaan oo paljon mitään suunnitelmia, et iha rennoil mielil katotaan mitä kesä tuo tullessaa. ainoot mitä ollaan vähä suunniteltu, on että käytäs helsingissä pitää semmone shoppailupäivä ja että oltas hotellissa ykskaks yötä. lisäks jos kävis joensuussa mummolassa parinviikon ajan, nii ois myös kiva juttu :-) ei oikeestaan kauheesti muuta kun vaan löhöömistä ja auringonottaa, jos tänäkesänä vihdoin saisin ees jonkuverran rusketusta mahaan ja jalkoihinki!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ Mäkin olin tässä yks maanantai Helsingissä vähän niinkun extempore-reissulla, mutta tekis kyllä tosi kovasti mieli lähteä uudestaan! Itsekkin lähden Saimaan seudulla käymään mummin&ukin luona mökkeiliemässä :) Mullakin kaunis&hyvä rusketus ois ihana omistaa, sitten kun koulut alkaa :---)

      Poista
  2. Tosi kivannäkösiä kuvia :)! Ja ei mullakaan oikein mitään sen kummempaa oo suunnitelmissa. Ja joo toi lista on hirmu kiva idea, ite tykkäisin tekstinä lukee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, no toteuttelen sitä varmaan sitten tekstinä :--)

      Poista
  3. Ihania kuvia, tuli kesäinen fiilis! :-)

    http://miukunen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, tuolla oli kyllä tosi kesäistä :---D

      Poista
  4. Tosi pirteitä kuvia ja ihana teksti. Sai hyvälle mielelle :)


    http://allbeautifullost.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla, haluunkin välittää positiivista mieltä postausten myötä :) !

      Poista
  5. Ei haittaa yhtään että postauksissa on vähän enemmän niitä kuvia koska nää on oikeesti tosi kivoja ja samalla tullee ittellenkin sellanen hyvä fiilis :') Kaikinpuolin ihana postaus taas<3 sulle sopii muuten tuo nuttura!

    VastaaPoista
  6. Voi aivan ihania noi kuvat! Pirteitä :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. mistä päin nää kuvat on siis otettu? näyttää ihan joltain taikametsältä! :o ♥ muutenkin kiva postaus, josta tuli hyvä fiilis :)

    VastaaPoista
  8. joo esittele se lista! :) tekstillä olis musta kivempi :)

    VastaaPoista