2014-06-08

ANSKU'S REVIEW 2: JENKKI TASTY-& JUICY CUBE

_DSC0718 Meinasin kokonaan jo unohtaa, että olin alottanut tän uuden projektin täällä! No kuitenkin tällä kertaa testissä/arvostelussa on nää Jenkin uutuuspurkat. Nämä itse mauthan on jonkun aikaa jo olleet kaupoissa, mutta uutuus onkin tän kokoset purkka-askit! Tällänen aski siis maksaa 1.20€ (jopa huoltoasemilla) ja siellä on 10kpl kyseisiä purkkia. Yhden purkan hinta on siis 12snt. Tää Polka Mint- maku on nimetty Tasty Cubeksi, ja Orange-Cranberry (appelsiini-karpalo) Juicy Cubeksi. Molemmat sisältää 51% ksylitolia. En oo aivan varma mitä toi Cloetta tossa sivulla merkitsee, mutta kai nää kuuluu johonkin Cloetta makeisten ryhmään (?)
_DSC0351 _DSC0352
Ensinnäkin pakkaus. Ihanat värit, ja suunnittelu. Huomaa, että näihin on oikeesti panostettu! Toi Oc:n pakkaus on ihanan kesäinen ja Pm:n taas tosi tyylikäs. Jokaiselle on varmaan joskus käynyt silleen, että purkkapussi aukeaa itsestään ja purkat leviää laukkuun? No, sanoisin että näiden kanssa ei kyllä voi käydä silleen! Pakkaus painaakin vain 20g, joten tää kulkee tosi kätevästi mukana laukussa, tai vaikka taskussa, eikä varmasti vie tilaa!

_DSC0354 _DSC0355 Sitten makuun.. Henkilökohtasesti tykkään, että purkka jättää sellasen raikkaan fiiliksen suuhun ja toivoisin sen kanssa sisältävän paljon ksylitolia, jotta siitä ois mahdollisimman paljon hyötyä. No, en ihan kauheesti pidä tosta Orange-Cranberryn mausta, koska siitä ei jää sellanen raikas olo, mutta äklön makeekaan toi ei oo, koska appelsiini & karpalo on molemmat kuitenkin aika happamia marjoja. Sitten toi Polka Mint; Mä tykkään tän mausta ihan älyttömästi! Tää on raikas, mutta kuitenkin hieman makee. Ei ehkä kuitenkaan jätä niin sellasta ihanan freesiä oloa suuhun. mitä toivoisin.
_DSC0356 Molemmat näistä sisältää mun mielestä kohtuu vähän ksylitolia (51%) eli just just sen verran, että näitä voi sanoa ksylitoli purkiksi. Tykkään myös näiden muotoilusta, tosi kivaa virkistelyä siirtyä siitä "lättämallista" tälläseen neliöön! Hinnasta meinasin eka sanoa, että vois olla kenties vielä edullisempi, ja tosta purkka määrästä, että vois olla isompi, mutta eihän toi enää sitten olis pieni kätsä rasia. Ja kai toi hintakin on kohtuullinen...
_DSC0357 Tuomio:
+Polka Mint maku aivan taivaallinen
+Upea pakkaus
+Purkissa siisti muotoilu
+Kohtuullinen hinta
+Kulkee kätevästi mukana
-Orange-Cranberryn maku ei oikein napannut.
-Sisältää aika vähän ksylitolia.
-Ei jätä raikasta fiilistä suuhun.
Polka Mint: 9+
Orange Cranberry: 8-

16 kommenttia:

 1. Toi Cloetta on Jenkki purkan valmistusfirma ja valmistaa muitaki karkkeja yms.
  esim. Center ja tällaset:)

  VastaaPoista
 2. Vähäks hyvin toteutettu postaus ja hyvät arvostelut! Itte kyl tykkään hirveesti noista molemmista purkista, enemmän kyllä tuosta polka mintusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja niin arvelinkin, että jotkut varmaan tykkää paljonkin tuosta oc:stä :)

   Poista
 3. vähäks hauska et mulla on ihan samasta jutusta arvostelu (sull on kyll kivat kuvat)! :) tosin mun postaus julkastiin vaan aikasemmin. Mut siis hienoja kuvia.

  http://smoothieandcappuccino.blogspot.be/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa nyt ekaa kertaa sun blogin, ja vähän jännä, että olit alottanu tälläsen review-jutun heti mun jälkeen..btw suurin osa kuvista on otettu viikko sitten. (ja sulla on eri tuote)

   Poista
  2. Hei tosi kiva tää arvostelu! :-) musta noi polka mint purkat on kyllä super hyviä.
   Mun oli ihan pakko kommentoida kun luin näitä sulle tulleita kommentteja ( :D) ja tsekkasin ton ylemmän kommentoijan blogin, että bloggaajana kun oon itekkin törmänny tollasiin "matkimis" juttuihin, niin alkaa vähemmästäkin ärsyttää sun puolesta,, Aika tarkaan nimittäin kopioitu tota review tunnus "banneria" myöten.. no mut anyway hyvää lomaa Ansku ! Toivottavasti tulis mahdollisuus nähä taas vaikka kesän aikana:)

   Poista
  3. Voi kiitos ♥ NIin kyllähän se vähän ärsyttää, kun on keksinyt ite jotain uutta blogiin, niin joku matkii, mutta koska en omista tohon mitään yksin oikeuksia ni ei voi olla mitenkään vihanenkaan tai kieltää muita kopioimasta :d
   Oi nii, ois tosi kiva nähä!:) hauskaa lomaa sullekkin ♥

   Poista
 4. Noi molemmat on kyl hyvii purkkia vaikka xylitolia on harmillisen vähän :/ Hyvät arvostelut ja kuvat!! nuo uudet pakkaukset on kyl käteviä :')

  VastaaPoista
 5. Ksylitolitiedottaja Milla9. kesäkuuta 2014 klo 15.40

  Hei Ansku! Kiitos hienoista kuvista :) Kiva kuulla, että uusi taskupakkaus on mieleesi!

  Ksylitoliprosentti on joskus vähän harhaanjohtava, koska se lasketaan tuotteen painosta. Jenkki kuutiopurukumit ovat aika paljon isompia kuin tavalliset tyynypurkat. Kuutioissa onkin ksylitolia 1,07 grammaa per kuutio eli tosi tuhdisti - itse asiassa yhdessä kuutiopurkassa on enemmän ksylitolia kuin tavallisessa täysksylitolipurkkatyynyssä (ksylitolia per tyyny 0,91 g, ksylitoliprosentti 70%). Molemmat katkaisevat happohyökkäyksen oikein mainiosti! :)

  Terkuin, Ksylitolitiedottaja/suuhygienisti Milla Vihanto, Cloetta Suomi Oy

  VastaaPoista
 6. Hei Ansku! Kiitos hienoista kuvista :) Kiva kuulla, että tykkäät taskupakkauksista.

  Jenkki-kuutiopurkat sisältävät tuhdisti ksylitolia. Yhdessä purkkakuutiossa on 1,07 grammaa ksylitolia - itse asiassa siis enemmän kuin tavallisessa täysksylitolipurkkatyynyssä (ksylitolia 0,91 g, ksylitoliprosentti 70%). Ksylitoliprosentit ovat välillä vähän hankalia, ne kun ovat aina suhteessa tuotteen painoon ja nykyään on eri kokoisia purukumeja. Kuutiot ovat paljon suurempia kuin tavalliset tyynypurkat. Molemmat katkaisevat happohyökkäyksen oikein mainiosti!

  terkuin, Ksylitolitiedottaja Milla Vihanto, Cloetta Suomi Oy

  VastaaPoista
 7. Kappas, vastaukseni tulikin näkyviin oikein kaksin kappalein. No, sama asia vähän eri sanoin ;)
  Hyvää kesää toivotellen, Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En todellakaan olisi tullut ajatteleeksi mitään tollasta, mut kiitos, kun korjasit nää mun virheelliset tiedot! Tuotteiden arvosanakin kyllä nousee nyt, koska 70% on huimasti enemmän. Ja joo, noi uudet taskupakkaukset on kyllä käteviä! Hauskaa kesää myös sinne:)

   Poista
 8. Olitko itse ostanut noi purkat vai oliko tää yhteistyö :-)?

  VastaaPoista
 9. Itseostanut, nää viikottaiset arvostelut ei oo yhteistyöjuttuja:)

  VastaaPoista