2014-10-06

Missä voisimme vielä säästää, voiko mäyräkoiran luontoon päästää

_DSC0010 Huippu reissu taas kerran takana, kun meidän tanssikoululta lähti yksi esitys Kansallisoopperaan esittämään, niin meidän tyttöporukka suuntasi päiväreissulle Helsinkiin! Aamu kasilta kaikki istuttiin mukavasti bussin takapenkillä, kun auto lähti ja perille saavuttiin joskus ennen kahta. Siinä meillä oli shoppailuaikaa parisen tuntia, ja kuudeksi piti olla Oopperatalolla esitystä katsomassa. Hajannuttiin siinä sitten silleen, että liikuttiin enimmäkseen Julian&Vilman kanssa yhdessä. Meidän Vapiano-suunnitelma vaihtuikin mäkkäriin, rajallisen ajan takia, ja jouduttiin jättämään aika monet kaupat käymättä. Mutta kerettiin onneksi niissä tärkeimissä käymään ja kuviakin kerettiin ottaa eduskuntatalon pihalla! #turistitko (ko)_DSC0842 Kuinka moni teistä muistaa nää karkit? En ollut ikuisuuksiin itse nähnyt näitä, mutta nyt Vilman oli jostain näitä ostanut ja nää on kyllä ihan älyttömän hyviä! Suosittelen maistamaan jos löydätte. _DSC0845 _DSC0852 _DSC0851    Heinolassa vähän ryhmäkuvia...En oikeen tiedä olikon tän kuvan idea pliè & Kädet III, vaiko sieni-asento?? _DSC0860 Monkin pukkarissa, oli muuten aika siisti, en muista, että oisin koskaan aikasemmin tuolla mitään sovittanutkaan... _DSC0864 En oo oikeen koskaan välittänyt kauheesti mäkkiruuasta, mutta ton ruokailun jälkeen päätin, etten enää syö mäkkärissä, koska noi ruuat maistu jotenkin oudoille. Toki hyvä juttu oli se, että saatiin ilmasta pehmistä... _DSC0865 _DSC0877 _DSC0997 Seuraavat eduskuntalaiset Anniina & Vilma._DSC0958 Tähänkin postauseen lisäilin muutamia asukuvia, mutta ajattelin tehdä niistä vielä erikseen postausta! _DSC1013 _DSC0922 _DSC0941 _DSC0012 _DSC0018 Kyllähän noita ostoksiakin kerkes kertymään parissakin tunnissa, ja oiskin kiva kuulla kiinnostaisko ostospostaus teitä?? _DSC0020 _DSC0030 Löydettiin ihan selkeästi tälläinen 'Rakastavaisten kaari' ja olihan sitä taas pakko päästä pelleilemään... _DSC0033 _DSC0059 Illalla vielä räpsäsin ihan liian huonolaatusen kuvan meidän esityslipuista, jota oltiin kattomassa. Sielläkin kävi vähän hassusti, mutta ei voi olettaa, että koko reissu olisikaan onnistunut ilman pienintäkään kömmähdystä...Tulipa muuten reissun aikana hoilattua Arttu Wiskarin-Sirpa biisiä varmaan kymmeniä kertoja, naurettua ihan älyttömyyksille (no yleensä se tähän vähän menee kun kello alkaa lähestyä 12..) ja pidettiinhän me hierontapiirikin. Joskus kahden jälkeen saavuttiin takaisin Kuopioon, ja oli aika siisti ajella kotiin skopalla (istuin siis toki kyydissä) ihan tyhjillä teillä aamuyöstä. Tosi epätodellista jotenkin toi, että aamulla Kuopiossa, päivällä Helsingissä, ja illalla aamuyöstä Kuopiossa, kun Helsinki on kuiteskin niin kaukana! Mites teidän viikonloput sujui :-) ?_DSC0070

14 kommenttia:

  1. Ostospostaus ois jees :-)

    http://more-than-we.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. jep! ostospostaus! :) muistutat niin kahta mun kaveria että huhheijjaa! :D

    VastaaPoista
  3. ostospostausta ehdottomasti! :) Teidän reissu kuulostaa niin ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitääpä sitä varmaan sit toteutella:-) Ja sitä se oli ♥

      Poista
  4. Juu, ostospoustaus kuulostaa kivalta! :) Ihan mahtava blogi sulla edelleen!

    VastaaPoista
  5. ostospostaus ois toosi kiva ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, koska musta ois tosi kia sellasta toteutella:-)

      Poista
  6. oi ihanat housut sulla!! Mistä olet nuo ihanuudet ostanut? :--) ja ostospostaus ois kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon❤️ mäkin tykkään noista ja oivat just tollasille reissuille, koska a)tyylikkäät b) mukavat :) ja new yorkeristahan noi!

      Poista
  7. Epäaktiivinen kommentoija ilmoittautuu, heh. On vähä jääny tää kommentointi sun postauksii :< Mutta oikeesti kui kiva postaus taaas kerran ja nää kuvat oli tosi piristäviä ♥ Ostospostaus olis jees, eli tee ihmeessä!
    Ja ainiin, ihana muuten se kesä video jonka olit väsänny :') Piristi kivasti ja tuli kesän huippu kohdat mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirveesti inka ♥ Ja ei haittaa vaikka välillä et jaksa kommentoida! Joo, pitää yrittää tota ostospostausta värväillä ja voi kiva kuulla, että tykkäsit:)

      Poista