2014-11-25

DON'T LET YOUR HAPPINESS DEPEND ON SOMETHING YOU MIGHT LOSE

imaginedarong Kun näin ton quoten (siis postauksen otsikon) ajattelin, että "ompas siinä mahtava quote, pitääpä käyttää joskus ig-kuvassa". No näin tein, ja vasta nyt myöhemmin rupesin miettimään ton lauseen merkitystä oikein kunnolla. "Älä anna onnellisuutesi riippua mistään, jonka voit menettää". Aloin miettimään ensinnäkin niitä asioita, jotka saa mut onnelliseksi. No tälläisiksi havaitsin mm. perheen, ystävät, harrastukset, musiikki, urheilu, shoppailu, matkustaminen, terveys, aurinko ja pitkät unet.
_DSC0801 (2) _DSC0806 (2) Kun olin pienempi, en oikeesti yhtään miettinyt kuinka onnekasta on olla oikeesti täysin terve. Siis omistaa kaikki raajat, kävellä normaalisti, ajatella normaalisti... ja no tiedätte varmaan mitä tarkoitan? Nyt kuitenkin oon alkanut miettiä, että ei vitsi, sehän oikeesti on aikas iso juttu! Tätä aihetta en uskalla lähteä ehkä enempää avaamaan, kun musta tuntuu, että saattasin sanoa jotain, mikä loukkais tai sais jonkun suuttumaan.
_DSC0830 (2) _DSC0809 (2) _DSC0813 _DSC0807 (2) Mutta palataampa noihin mun onnellisiin asioihin. Seuraavaksi aloin siis miettiä, mitä kaikkea noista voi menettää. Lopputulos oli, että suunnilleen kaiken. Niin siis esim. jos kuuroudun, menettäisin musiikin, ja jos vaikkapa joudun onnettomuuteen ja menetän raajani, en koe enää olevani täysin terve, enkä voi koskaan urheilla enää sillä tavalla, kuin nyt. Mistä mun onni sitten sais ton quoten mukaan riippua? En mä ainakaan keksi mitään!  No, ehkäpä ton quoten keksijä on tarkoittanut, että onnellisuus ei saisi riippua mistään konkreettisesta, esim. tavaroista, vaatteista, rahasta tai vaikkapa työpaikasta, vaan just sellasista asioista, kun perhesiteet, terveys ja ystävyys pitäis olla onnellinen. Miten te koette onnellisuuden, ja mistä asioista teidän onnellisuutenne riippuu? Tai entä toi quote, miten te tulkitsisitte sen?
_DSC0821 (2) _DSC0827 (2) Ensin tuntui, että tän valonpuutteen takia, edes viikonlopun kuvat eivät meinanneet onnistua, mutta koneella nää näyttikin ihanan talvisilta, ja jotenkin sellasilta rauhallisilta. Tykästyin varsinkin tähän kuvaan Paavosta, jossa  vielä noitten heinien takaa pilkahtelee valoa läheisten kerrostalojen ikkunasta._DSC0854 _DSC0836

14 kommenttia:

  1. Oikeassa olet, rauhallisia kuvia! Tekstiä kuitenkin vähän turhan paljon :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kato sit vaan kuvat jos et osaa lukee

      Poista
    2. Aijjaa no harmi juttu, mut entä jos katot sit vaan kuvia ja ignooraat tekstin? 😊

      Poista
  2. Toi on kyllä hyvä quote :) Itelle onnellisuus tulee kans luonnollisestikin läheisistä ihmisistä ja terveydestäkin haaveilen (muutamien kroonisten sairausten lisäksi oon nyt kärsiny polvivammasta parisen vuotta ja nää kaikki rajoittaa elämää tietyllä tavalla: en voi esimerkiksi koskaan työskennellä mun haaveammatissa). Se on kyllä ihan totta, mitä sanoit siitä, että lapsena ei osannut arvostaa omaa terveyttään millään tavalla eikä ymmärtänyt sitä, miten tärkeää se on. Meidän terveystiedon kirjassa sanottiin sillä tavalla viisaasti että vasta sairas ymmärtää, miten onnekas terve on (tai jotain sinne päin) ja se on kyllä niin totta. Sen on huomannut nyt, kun on ton polven kanssa tapellut :D

    Onni voi tulla mielestäni myös sellasista ihan pienistä asioista, kuten pienen lapsen ensimmäisestä sanasta tai siitä, että onnistui jossain vaikeassa asiassa. Nää ei ainakaan oo sellasia, jotka vois menettää!

    Aivan ihana postaus, sai ajattelemaan ja antoi jopa aihetta tälläiseen astetta pidempään kommenttiin! Ja todellakin, ihanan rauhallisia kuvia :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista❤️ tosi harmillista ettet pysty liikkumaan normaalisti :( toivottavasti asiaan tulis muutosta! Ja totta, pienet asiat on joskus niitä parhaita onnen lähteitä :-)

      Poista
  3. tosi hyvää tekstiä ja ihan asiasta kirjotat! :) ittekki aloin miettii noita asioita ja pitäis aina arvostaa sitä mitä on, esim että on terve jne.

    VastaaPoista
  4. oikeen hyvä postaus!!:')

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus! Tässä yks syy miks tää blogi on mun ehoton lemppari! Tänne mahtuu muutakin kuin niitä päivänasuja ja kuukauden suosikkeja. Nykyään tuntuu, että niin monen bloggaajan postaukset pyörii tuotteiden, ostoksien ym. ylipinnallisten asioiden parissa. Kyllähän neki postaukset on kivoja, mutta jos blogi täyttyy pelkästään tuotteista ja tavaroista, se ei oo enää niin kiva. Aivan huippua että sää kerrot oikeesti sun elämästä, ja julkaiset vaihtelevia postauksia. Tästä blogista huokuu elämänilo, ei materialismi. :)



    http://allbeautifullost.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon sulle, tätä lukiessa tuli tosi hyvä mieli, ja just tällästen kommenttien vaikutuksesta jaksaa taas tehä kymmeniä postauksia lisää!:-)

      Poista
  6. Tosi hyvää tekstiä - täyttä asiaa. Onnellisuus ei saisi riippua mistään konkreettisesta esim. tavarasta! Postauksen kuvat on myös kauniita ja ihanan rauhallisia :)
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista