2014-11-14

LATELY...

_DSC0727 Herätys, koulu, järjetön väsymys nukuttujen tuntien määrästä riippumatta. Vähän vähemmän hilpeeä, eli tylsää tai sitten paljon naurua, joka suurimmaksi osaksi johtuu omalaatuisesta luokastamme ja omasta hilpeydestä. Ehkä vähän lapsellisuudestakin, vai pitäisikö sanoa lapsenmielisyydestä?
_DSC0679
Kuten joku jo vähän moittivaan sävyyn viime postaukseen kommentoi, paljon on ruokakuvia täällä esiintynyt ja nytkin esiintyy. Päätin testata uutta b&j makua, joka osottautuikin vähän virheeksi, koska en tykännyt tosta yhtään. No tiedämpä nyt olla ostamatta tota!

_DSC0726 Käytiin Miljan ja Siirin kanssa teatterissa eräs torstai. Muistin taas kerran, että oikeesti tykkään käydä teatterissa tosi paljon! Kyseinen näytelmä oli ehkä suunnattu hieman vanhemmille, mutta ehdottomasti näkemisen arvonen esitys.

_DSC0728 En oo pitkiin aikoihin päässyt ottamaan asukuvia, mikä harmittaa mua suuresti, koska se on yksi mun bloggailun lempi osa-alue...No ehkä tänä viikonloppuna..
_DSC0674 _DSC0731 Viikonlopusta puheen ollen, oon taas lähdössä vähän reissuun! Vielä en paljasta "matkakohdetta", mutta kuvia ja postausta on tulossa, ja instagramiin @anskudd saattaa ilmestyä jotain pientä vinkkiä...Jospa ens postauksessa nähtäisiin ruokakuvie sijasta, asukuvien kanssa!_DSC0673

3 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia oot napsinu :) Ja et oo ainut ketä väsyttää aamuisin tää pimeys!

    VastaaPoista
  2. ♥ niin kiva postaus taas!

    VastaaPoista