2014-11-18

MAATA NÄKYVISSÄ-FESTARIT

_DSC0756 Tosi kiva, mutta raskas viikonloppu takana.  Olin siis Turussa Maata Näkyvissä-festareilla Miljan ja Islan kanssa ! Tai no lähtihän meiltä sinne Kuopiosta seurakunnalta n. 40 tyyppiä, mutta lähinnä kolmestaan liikuttiin.  Bussimatkat meni tosi nopeesti, koska oli kaikkea kivaa tekemistä, ja ne olikin yks matkan parhaista jutuista! Kävin ensimmäistä kertaa ikinä Pandan tehtaalla! Tultiin lähinnä kattomaan Juha Tapiota, ja tiedetteenkin siis artisteista ehkä 1/5 osa ja niiltäkin vaan biisi tai kaks.  Fiilis oli kyllä keikoilla mahtava, ja suurimmaks osaks kaikki oli täysillä mukana. Fiilis olis varmasti ollut vielä parempi, jos olisin aiemmin ottanut vähän selvää esiintyjistä ja biiseistä. No, mikäs tuolla mukana heiluessa, ja löytyipä muutama hyvä uusi biisi soittolistalle!Untitled Koska haluttiin hyvät paikat lauantai-illan pääkeikalle, päätettiin alkaa jonottamaan ajoissa. No 1½h jonotuksen jälkeen saadan kuulla, että koko Turkuhalli tyhjennetään, ja joudutaan ulos. No, eihän meillä tietenkään ollu takkeja mukana ja siellä sitten seisottiin melkein 1½ tuntia pakkasessa, ja Miljan vielä t-paidalla. No, kun portit aukes käveltiin nopeaa vauhtia juostiin hullun kovaa sisälle ja saatiin eturivit paikat! Yllä vielä kuva mun kämmenen kokosesta korvapuustista, jonka ostin  vaan hetken mielijohteesta. En vaan voinu jättää kauppaan ku toi oli niin ihanan näkönen!
_DSC0736 _DSC0763 Kävästiin lauantaina myös pikavisiitillä Turun keskustassa. Koko meidän "huima" puoltoista tuntinen menikin sitten Zarassa, ja Burger Kingissä. Zarasta en oikein osannut ostaa mitään, koska en oikein luottanut mun harkintakykyyn nukkumattoman yön jälkeen. Niin siis tosiaan, vähän ennen kahta käytiin nukkumaan, ja siinä meni jonkun aikaa kunnes sain unta (en oo varma sainkohan mä ollenkaan!) mutta viideltä heräsin siihen, että mun hammasta koskee ihan mielettömästi ja ootin vaan herätystä (joka oli seittemältä) koska odottaminen oli vain yhtä tuskaa. Burgerkingistä mä ostin vaan Oreojätskin, joka olikin ihan taivaallisen makuista!♥ Pitääpä ens kerralla sitten päästä testailemaan noita ihan oikeita annoksia..._DSC0769 _DSC0741 _DSC0746 Välillä, kun oli sellasia meille tuntemattomia artisteja, istuskeltiin vaan ihan ylhäällä ja juteltiin. Välillä aika toki kävin vähän pitkäksi, mutta suuret jonot jokapaikkaan meni yllättävän nopeesti, eikä ne loppuen lopuksi edes haitanneet! _DSC0748 Untitled Matkalla Turkuun pysähdyttiin Orituvan apsilla, ja otettiin kaikki lehtipihvit! Mun mielestä toi on varmaan apsin paras annos.  Bussissa myös innostuin kuuntelemaan tefloneitten levyt läpi, ja bongasin monia biisejä, joista en ookkaan aikasemmin innostunut! Nähtiin myös Idän Ihmeiden mahdollisesti viimeinen keikka, ja pakko myöntää, että olin vähän pettynyt, kun ainoaa biisiä, jonka tiesin ei tullutkaan ollenkaan.Untitled Iloiset tyttöset eturivissä! Ja tässä kauan odotettu Juha Tapio, keikka oli kyllä koko sunnuntai päivän odottamisen arvonen. Kotimatkalla halusin tilata Heseltä jotain vähän "freesimpää" kuin hamppariateria, niin päädyin tilaamaan ensimmäistä kertaa ikinä salaattia! En muista, että olisin koskaan ravintolassa tai missään tilannut, ja onneksi tilasin, oli nimittäin ihan älyttömän hyvää!_DSC0760 Ja lopuksi vielä, kannoin kameraa aika vähän mukana, mutta juuri kun mulla sattui olemaan se esillä, sain kuvan näistä (ainakin mun mielestä) upeista tulilieskoista. Ois kiva kuulla oliko kukaan teistä paikanpäällä, ja jos olitte niin mitäs tykkäsitte?

14 kommenttia:

  1. Kiva blogi! käy ihmeessä kattomassa mun ja mun kaverin blogi :) http://dreamofffreedom.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Täältä meiltäkin päi puolet frendeist ja koulust lähti tonne ja kyl vähä harmittaa et ite jätin menemättä, vaikuttaa siistiltä tapahtumalta! :) No, ehkä sitten ensvuonna. Ihan törkeen hyviä kuvia! Nyt iski kauhee keikka kuume, pakko päästä pian jonnekkin tollasee tapahtumaan :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa, yllätyin miten suosittu tapahtuma tää olikin, itse kun kuulin tästä syksyllä ekaa kertaa :D keikoilla on kylllä huippua!

      Poista
  3. Mää olin tuolla ja oli kyllä ihan huikee tunnelma noilla keikoilla ;)Omat suosikit bändeistä oli LZ7 ja Audile.Näin sut muuten siellä Juha Tapion keikalla ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat keikat oli kyllä huippuja, varsinkin se lauantain vika keikka, eli Audile! Aijjaa :--D

      Poista
  4. voi että säkin olit, harmi etten nähnyt! kuvista päätellen tosin ollaan tosi lähekkäin seisoskeltu varsinkin idän ihmeiden konsertissa, haha. ensivuonna uudestaan! käy kurkkaamassa munkin blogista koostevideo ja postaus jos kiinnostaa! :)

    http://emiliannas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä, kun ihmiset tulee sanomaan, että on nähnyt mut, eikä mulla ole ollut hajuakaan kuka sieltä hän/se on ollut :D toivottavasti sullakin oli kivaa! Ja voin käydä:)

      Poista
  5. Olin edellis vuonna mut tänä vuonna en päässyt :( Mut sait varmaa paljon uusia kavereita tai edes moikkaamis tuttuja ja oliko tänä vuonna HUG ME-kylttejä? Jos oli niin halasitko montaa viikonlopunaikana?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh :-( Hug-me kylttejä oli kyllä tosi paljon, mutta ite en kyllä halaillu kauheesti halaillu! Tuolla ois varmasti saanu helposti kavereita jos ois vaan mennyt juttelemaan, mutta tänä vuonna ei jaksettu sosiaalistua ja liikuttiin lähinnä keskenään:)

      Poista
  6. Pandan tehtaanmyymälä on ihan paras! Oon käyny siellä varmaan aina, jos ollaan ajettu siitä ohi :) Ja jotenkin hassua että "turistit" menee heti turussa Burger Kingiin ja ite en oo käyny siellä vielä kertaakaan vaikka täällä asunkin :DDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin jo silleen voitasko pliis kotimatkallakin mennä, mutta eipä menty :D Niin, mullakin on silleen et sellaset oman kaupungin uutuudet on tullut testattua vasta jonkun ulkopaikkakuntalaisen kanssa!:D

      Poista
  7. Meiltäkin oli väkee tuolla ja tais olla hienot festarit ainakin sun kertoman ja kuvien perusteella =)

    VastaaPoista
  8. Kokonaisuudessaan aivan ihana reissu❤️

    VastaaPoista