2014-02-27

MY DAY 22.2

Tapani mukaisesti lisäilen tän vähän myöhässä tänne, mutta täällä tää nyt kuitenkin on! Lyhyesti seliteltynä heräilin, kävin Matkuksessa, oltiin Kukan kanssa kuvailemassa ja illalla menin Kukalle yöksi. Tää taitaakin olla vuoden 2014 ensimmäinen video, ja nyt on jo melkein maaliskuu, joten voisin vähän ryhdistäytyä näitten videoiden kanssa...Siispä kysynkin, oisko teillä videotoiveita?

7 kommenttia:

  1. Saisko linkkiä videoon ku ei näy mobiililaitteella..:/?

    VastaaPoista
  2. https://www.youtube.com/watch?v=l6wONvqmQhQ

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva video! <3 vois tulla useemmin my day videoita! :) Jos vain jaksat :) Tee joku haaste kaverin kanssa. Se olis aika kiva :) esim. jauhohaaste,kanelihaaste tai jotain.. xD

    VastaaPoista
  4. Hyvin onnistunu video :) Tee vaikka se haaste mikä kiertäää tubessa tai sitten 50 sellast faktaa sust mitkä ei ehkä ole niinkään perusjuttuja? :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva video! :) Tee vaikka kuukauden suosikit video?

    VastaaPoista
  6. Kuukauden suosikit ois kiva! Tai ehkä 20 random faktaa.. :)

    VastaaPoista
  7. Voi kiitos kaikille ♥ Koska lähden kohta tien päälle (tai tarkkaaen ottaen raiteiden,hehheh) vastaan nyt yhdessä kommenttissa kaikkeen.
    Tällä kertaa kk-suosikit tuli nyt kuvina, mutta LUPAAN, että teen sitten maaliskuun suosikit videolle :) Joku faktavideo ois kyllä tosi kiva tehä, tätä ehdottomasti toteuttelen! Ja ton haasteenkin voin tehdä, jos löytyy joku haaste, joka innostaa :) Nimittäin noi kaneli&jauhojutut on mun mielestä hieman tylsiä ja puhkikulutettuja :P

    VastaaPoista