2014-02-19

STILL I SIT HERE WHERE YOU LEFT ME ALONE

DSC_0036 DSC_0038 DSC_0045 DSC_0167 DSC_0311 DSC_0313 DSC_0029 Oon viime aikoina kuvaillut ihan tajuttoman paljon ruokia! Niin paljon ettei edes neljäsosa kuvista päädy tänne...Selfieitäkin on jotenkin kertynyt muistikortille poikkeuksellisen paljon. Mun oli tarkotus postata jo maantaina, mutta aina kun oon jo käymässä nukkumaan, tajuan että ohhoh, enhän mä edes konetta oo kerinnyt avata!  Illat menee vaan niin kauheen nopeesti. Käykö kellekkään muulle näin? No, huomenna meillä on liikuntapäivä koulussa, ja meen Pilvin kanssa Kasurilaan. Ekaa kertaa tänä vuonna rinteeseen, ihana fiilis!
Tiistai iltana meillä oli semmonen pienimuotoinen balettiesitys. Harmi vaan, ettei tällä kertaa kukaan ollut ottamassa kuvia esityksestä, mutta ennen esitystä kreisejä sekoilu ja pelleily kuvia löytyy kauhee kasa... no niitä siis luvassa huomenna! Alkaa olla sellanen voittajafiilis kun puolet viikosta on jo käyty, jes jes nyt vaan kohti perjantai-iltaa!DSC_0035 Ps. Oon viime aikoina alkanut kuunnella taas tosi paljon Negativea, ja uusinta levyä onkin tullu soitettua monta kertaa läpi! Kuunteleeko kukaan teistä Negativea?
Pss. Kiinnostaisko teitä noitten mustikkamuffinien resepti??

3 kommenttia:

 1. Oi tosi kiva postaus! :) Mutta eikös nuo ole mustikkamuffineja eikä suklaa? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Voi ei, heti sen huomaa jos keskittyminen ei oikein oo postauksessa/kirjottamisessa :P Kiitti kun sanoit tosta, en ois varmaan ite huomannu :P

   Poista
 2. kiva postaus ! :) ja joo kiinnostaa !

  VastaaPoista