2014-02-28

FINALLY I'M FREE

DSC_0813 (2) DSC_0862 (2) Tänään kun astelin koulunovista ulos, olin ihan tajuttoman onnellinen. Olin niin onnellinen, että oisin voinut alkaa hypellä nauraen pihalla ja tehdä muutamia tanssimuuvsseja, mutta kuitenkin hillitsin itseni ja tyydyin vain hymyilemään. Oli vaan niin kevyt ja huoleton fiilis, niin ilonen, odottavainen, sekä helpottunut. Nyt voin koko viikon tehdä mitä haluan! Mikään ei pakota heräämään aikasin, kukaan ei käske tekemään tehtäviä, kukaan ei määrää syömiskellonaikoja, ei tarvitse tehdä mitään mitä ei halua. .Pääsin siis vihdoin hiihtolomalle (jos tota siksi voi kutsua, missä on hiihtokelit??). Tänään katottiin tanssitunneista kuvattuja videoita, fiilis oli sama kun oikeesti hauskoja kotivideoita katsoessa! Tää viikko on oikeesti ollu tosi kiva. Kokeista on tullu hyviä numeroita, tuli treenattua tehokkaasti, oltiin kattomassa tanssiesityksiä ja on tapahtunu hauskoja juttuja. DSC_0819 (2) DSC_0875 (2) DSC_0849 (3) DSC_0816 (2) Joku kysy multa eilen askissa, että miks meikkaan. No rupesin miettimään sitä, ja päätin kokeilla olla tän päivän meikittä. Ihan kivastihan se meni, paitsi että ei. Jotenkin meikit naamassa on vaan niin paljon kivempi fiiis ja en vaan kestä katsella omaa naamaani peilistä.  Tässä kuitenkin poikkeuksellisesti muutamia asukuvia naturalina!DSC_0883 (2)DSC_0823 (2) DSC_0884 (2) DSC_0764DSC_0780 DSC_0785

20 kommenttia:

  1. Olin ihan samanlaisissa fiiliksissä ko loma alko, mut ittellänion loma jo ihan lopussa )--; No, hyvää lomaa siulle! Tosi kivoja kuvia muuten (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei, no mut eihän kesälomaankaan oo kun 3kk, tsemppiä koulussa jaksamiseen!:) ja kiitos<3

      Poista
  2. ihana blogi ja tosi hienoja kuvia! liityn! :)

    http://heidiiy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Oot tosi nätti, ja tykkään iha hirveesti sun blogista :)

    VastaaPoista
  4. Paljon kivoja ja hyvalaatuisia kuvia, tykkään! Hyvää lomaa sulle (-:

    VastaaPoista
  5. Ahh, sama tunne mullakin tänään, loma alkoi! :) kivoja kuvia, Hyvää lomaa sulle!<3

    VastaaPoista
  6. ihanat noi valkoset housut!

    ite en voi olla päivääkään ilman meikkiä, koska en omista kulmakarvoja.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mustakin noi on kivat, vaikkakin toi kuva on vähän ylivalottunut ja noi on oikeasti hieman beiget :)

      Poista
  7. Mistä oot ostanu noi sun vaalet farkut? :)

    VastaaPoista
  8. Hei oikeesti ei sun tartte käyttää meikkiä! Sä oot ihan tosi kaunis ilman! Tietenki jos se tuo itsevarmuutta ni siitä vaan,mut mun mielipide on et pidän sua ihan yhtä kauniina ilmankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos, oon tosi otettu tästä, mutta tykkään omasta naamasta enemmän meikillä ja sitä paitsi meikkailu on kivaa:) Toki meikittömiä päiviä ois tosi hyvä olla mahollisimman paljon!

      Poista
  9. En oo varma kumpaa tarkotat, mut molemmat kyllä taitaa olla ginasta:)

    VastaaPoista