2014-04-16

Älä pyydä mitään, älä lupaa mitään

tupla DSC_0773 DSC_0778 Onko mulla liikaa kuvia postauksissa? Outo alotus postaukselle, mutta oli pakko kysyä nyt suoraan. Havahduin pari postausta sitten siihen, että mulla on usein aivan mieletön määrä kuvia, jotka on mahdollisesti aika samankaltasiakin, mutta en vaan osaa valita mitkä jätän julkasematta. Ois kiva kuulla teidänkin mielipiteenne ja voisin jatkossa yrittää sitten vähentää tota kuvien määrää. DSC_0780 DSC_0833 Toisena juttuna se, että mun ei näköjään kannatta lupailla mitään, että tiettynä päivänä tulee jotain tiettyä, koska aika varmasti sitä ei kuitenkaan tule. En yleensä suunnittele mun viikkoja etukäteen niin saattaa tulla yllättävää tekemistä, ja yllätyin siitäkin miten nopeesti maanantai meni ohi.DSC_0800 DSC_0811 DSC_0813 DSC_0846Tän alkuviikon oon lähinnä tanssinu, koska meillä oli kevätnäytökset. Mutta jutut niistä haluun säästää seuraavaan postaukseen. Onneks tää viikko on normaalia lyhyempi, ja huomenna pääsee jo lyhyelle lomalle. Tällä hetkellä vaan jotenkin...en ees tiiä. Jotenkin ihan hyvä fiilis, samalla huono, väsyttää, oon pirtee, lihakset on kipeet, tekis mieli urheilla, mietin kaikkea ja samalla en jaksa ajatella mitään. Miten mä onnistunkin kuulostamaan aina yhtä sekavalta! No lauantaina oli kyllä kiva päivä Hiljan kanssa satamassa, oltiin ulkona varmaan neljä tuntia ja saatiin ex-ammattivalokuvaajalta lyhyt valokuvauskurssi. Oon tosi kiitollinen siitä, miten joku jaksaa neuvoa, opettaa ja kannustaa. Monet kun valittaa, että miks kaikesta pitää ottaa aina kuva! tuplana unnamed unnamed (6) tuplaa |Kengät-Dinsko|Farkut-Cubus|Käsikorut-H&M|Jakkuneule-Anton&Nina| unnamed (2)

18 kommenttia:

 1. sun postauksissa on just kivasti kuvia, ei mun mielestä yhtään liikaa :-) kumpa itekki saisin omiin postauksiin yhtä paljon kuvia :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kiva kuulla, olin jotenkin aivan varma, että muiden mielestä mulla on liikaa kuvia ! No eikun vaan napsimaan kuvia kaikesta ja pidä kameraa ahkerasti mukana :) !

   Poista
 2. Jep, munkin mielestä sopivasti kuvia. Kuvattomia postauksia on tylsä lukea. Ja sulla on se onni, että joku on kuvaamassa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mutta harvoin mä ihan kuvattomiin postauksiin törmään! Jep oon tosi kiitollinen mun kavereille, jotka jaksaa aina sillon tällön (ja vähän useemminkin) kuvailla ♥

   Poista
 3. Sun postauksissa on just sopiva määrä kuvia. Ei liikaa eikä liian vähän :-) Mut ehkä "samanlaisia" kuvia kannattaa välttää, että kuvissa ja postauksissa pysyy se mielenkiinto, joka on aika tärkeä lukijan kannalta.

  Mut tosiaan ihana postaus taas kerran, oot hirmu kauniina jälleen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla:--) Niin toi on totta, tietysti haluan tehdä postauksista mahdollisimman mielenkiintoisia :)
   Kiitos ihana<3

   Poista
 4. Sulla on tosi paljon saman näkösiä kuvia, esim yhestä asiasta vaikka kolmekin kuvaa jotka on vaa vähän eri kohasta otettu

  VastaaPoista
 5. On kiva kun on noin paljon kuvia! Ja ne on noin hienojakin kaikki joten ei niitten kattelu tylsäksi käy! :) Ihana postaus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Noora:) tää ei nyt näköjään kauheesti jakanu mielipiteitä kahtia, joka on toisaalta hyvä juttu!

   Poista
 6. Millä muokkaat nuo peilikuvat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ipiccy, photoscape, picmonkey...tosi monilla muokkausohjelmilla pystyy tekemään tollasia :)

   Poista
 7. Oi vitsi tost vikast kuvast tulis ihana banneri!

  VastaaPoista
 8. oi hienoi kuvia! :) Oot kaunis! <3

  VastaaPoista