2014-04-06

Katse jähmettyy, kello ei.

DSC_0201 Viikon aikana mulla kertyy muistikortille jos jonkilaisia kuvia melkeinpä päivittäin, mutta tavallaan pitää aina odotella, että niitä kertyy postauksen verran. Ja sitten kuinka ollakkaan näistä tulee aika sekava, mutta jokseenkin yhteen sopivia yhdistelmä. Noniin alotetaas käymään näitä läpi...DSC_0196 Innostuin pyöräilemään lidliin yks päivä ostamaan tollasen McKennedy Cookie Doughin ihan vaan kokeilun vuoks. No toi on ihan super epäterveellistä herkullista! DSC_0214 Keskiviikon ootd, aika tummaa ja basicia. DSC_0202 DSC_0533 Tän päivästä suklaansyöntiä kokeisiin lukua. DSC_0528 (2) Aamusta suuntasin kirkkoon, joka olikin sitten mun viimeinen! Oon niin ylpee, että oon saanu nyt ton passin täyteen ja vieläpä kuukautta ennen palautuspäivää! DSC_0360 DSC_0364 Eilen kun tulin matkuksesta teki mieli jotain raikasta, ja päädyin tälläseen ananas-kiivi comboon. DSC_0269 Mulla ei oo muistaakseni ikinä ollut hiukset näin! Tossa toi kampaus on jo vähän harkkojen jäljiltä kärsinyt, mutta tosta tulee ehkäpä meidän esityskampaus. Voisin alkaa käyttää tota useemminkin, koska normiletti on jotenkin niin raskas ja löystyy harkoissa, mutta taas ponnari saattaa valua ja hiukset kuitenkin on jossain vaiheessa silmillä.
DSC_0402 (2) Tänään Hiljan kanssa kirkon jälkeen Satamassa oleilua ja kuvailua, josta sitten lisää huomenna!

 Ootteko muuten huomannu miten myöhään on vielä valosaa? Mua toi valosuus ainakin hämää, saatan nimittäin luulla kello kasilta, että kello ois vasta neljä. Mutta ajasta puheenollen, tänään luen varmaan loppu illan kemiaa, koska on pakko panostaa jos haluan tästä kiitettävän. Kemia on varmaan ainut aine, joka oikeesti vaati panostusta. No, toivotaan että koenumerokin ois sen arvonen! Mutta kivaa viikkoa teille kaikille ja kertokaa toki mitä teootte lähiaikoina tehnyt !

10 kommenttia:

  1. mikä aihealue kemiassa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meilläki oli just koe niistä!:D ja mullaki kemia on ehkä vaikein aine,sitä ei vaan tajua!:D

      Poista
    2. mulla loppuu niissä kokeissa AINA aika kesken :P

      Poista
  2. Montako kertaa teijän pitää käydä omatoimisesti kirkossa kun suoritat rippikoulua? Kun meijän pitää käydä vaan kerran omatoimisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2 normaali jumalanpalvelusta ja 3 erikoisjumalanpalvelusta + 1 nuortenilta :)

      Poista
  3. Millon sun ripari alkaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en nyt muista tarkkaa päivämäärä, mutta siinä heinäkuun alussa se on :)

      Poista
  4. meilläki on nyt menossa hapot ja emäkset.. :D ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka me käytiin näitä myös 6lk, eipä oo paljoa mitään muistikuvia jäljellä :D kiitos ♥

      Poista