2014-04-05

'Sun kaa voin hypätä alas parvekkeelta ja päätyä koomaan'

DSC_0331 Tänään oli tosi kiva päivä! Aamusta heräilin rauhassa joskus kymmenen aikoihin, ja vajaan tunnin päästä lähdin bussilla kotoa, suuntana matkus. Tällä kertaa mulla oli mielessä vaikka minkälaisia juttuja, mutta täytyy vähän harkita kaiken tarpeellisuutta ja ajankohtaisuutta, kun ei mulla kuitenkaan loputtomasti rahaakaan oo. No löytöjäni esittelen sitten alempana! Kierrettiin Sennin kanssa melkein kaikki kaupat läpi ja tällä kertaa kaikissa kaupoissa oli hyvä tarjonta! Hyvällä tarjonnalla tarkotan sitä, että joskus kun meen matkukseen, en löydä kun muutamia vaatteita joiden sovittamista vois ees harkita, mutta kun on hyvä tarjonta niitä löyty kymmeniä! Oon monena aamuna pyöritellyt käsissäni tota napapaitaa, mutta en oo kehdannut laittaa päälle. No, tänä aamuna 'rohkaistuin' ja vihdoin pääsin yhdistämään ton ihanan kevyeeseen neuletakkiin ja farkkuihin.DSC_0328 DSC_0330 DSC_0327 DSC_0326 DSC_0322 DSC_0289 Illalla lettejä tehdessäni, kuvittelin itelleni ihanan kevyet laineikkaat lettikiharat. No, aamulla kun avasin letit, mun hiukset lähinnä näytti sotkuselta leijonan harjalta. Että sellaset enkelilaineet! DSC_0293 hamwe Kyllä nyt on tapahtunu jotain outoa. En oo käyttänyt hametta 5lk synttärieni jälkeen, enkä omista yhden yhtä hametta. Nyt asiaan tuli kuitenkin muutos, kun löysin tälläsen ihanan kevyen, tosin mustan kesähameen. En malta oottaa, että pääsen yhdistelemään tota erilaisiin yläosiin! parental advisory Oon tosi pitkään katellu tollasia Parental Advisory paitoja, mutta kun nää housut osu mun silmiin, ihastuin näihin täysin. Niin hauskat, kivat ja mukavat! DSC_0344 Mun blogia pidempään seuranneet saattaa muistaa nää kengät jo viime keväältä.Ostin nimittäin sillonkin tälläset ihan samanlaiset, mutta vaan kokoa pienemmät. No, sattuneesta syystä ne edelliset on käyttökelvottomat, ja oon todennut nää niin hyväks, että ostin nyt uudet! En oo tosin varma pidänkö nää itelläni, nää nimittäin tuntuu hieman isoilta mun jalkaan... DSC_0338 Matkuksessa on vaikka kuinka monta ruokapaikkaa, mutta aika harvoin tulee käytyä tuolla oikeesti syömässä nykyään. No, ihan hyvä vaan, että kun rahaa menee jo muutenkin tosi paljon, niin ainakaan sitä ei pala mahdottomasti ruokaan. Tänäänkin Sennin kanssa päädyttiin testaamaan halpahallin keksivalikoimaa ja istutiin sitten alakertaan tulleilla sohvilla syömässä keksejä. Mut tykkäsin kyllä noista omistani, ja kun katoin tuotesisältöä, noi oli vielä suht "terveellisiä" jos niin voi sanoa. Lisäks osallistuin johonkin Matkus-galluppin, ja sain Ikean suklaalevyn ns. palkinnoks. Taidan joku päivä leipoa siitä suklaakeksejä!
Huomenna suuntaan taas riparikirkkoon jo aamusta, ja pitää sitten kattoa mitä teen loppupäivän.
Nauttikaa tekin sunnuntaista!

30 kommenttia:

  1. Mistä noi housut on ne on meinaan tosi ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos:) sori en nyt kerro ku toivon et mahollissimman harvalla ois noi :/ mutta jos ihan keskutan kauppoja kierrät veikkaampa et löydät noi kyllä :)

      Poista
    2. miks haluut tavallaa "omii" noi housut?

      Poista
    3. aika noloo olla kertomatta xd etsä noit housui omista

      Poista
    4. Haloo, mitä väliä yhillä housuilla? Anonyymit relax ! :d

      Poista
    5. Musta ei oo noloo olla kertomatta, ja oon aina ennen kertonu mistä ostin kaiken ni aattelin nyt vaihteeks olla kertomatta:) ja anteeks vaa mut kyllä mä noi omistan :D mut toivoisin vaa et kaikki ei ostais tollasia.

      Poista
    6. nyt kyllä pisti pahasti silmään ton anonyymin kommentti :D miten voi joku olla noin lapsellinen, kyllä mäkin yleensä jätän joistain 'erikoisemmistani' vaatteistani kertomatta mistä oon ne ostanut, ettei kaikki rynni heti ostaan samaa. Mutjoo tosi kivoi juttui löysit! :-)

      Poista
  2. Ihania ostoksia oot löytäny!:)

    VastaaPoista
  3. Mustakin oli niin ostoksien kun kaiken muunkin puolesta onnistunut reissu :)

    VastaaPoista
  4. tyylii kaikki tietää mistä noi housut on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kerran kaikki tietää niin miks sit niin monelle on ongelma etten kerro mistä ne ostin?

      Poista
  5. Eikös noi housut ookki h&m?

    VastaaPoista
  6. Mistä nuo kengät on? Ihanat :)

    VastaaPoista
  7. Eiks oo vähä noloo olla silleen että et suostu kertomaan mistä oot ostanu jonku vaatteen? xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noni calm down, jos Anniina ei haluu kertoo mistä ne on niin that's it !

      Poista
    2. Kerroin jo tässä ylempänä, mut vielä kaikille selvyydeks H&M 15€ :) Kiitti kuteski Oona ♥

      Poista
  8. Ihania ostoksia! Mitä noi leggingsit maksoi? :) Vähä typerä kysymys, mutta minkälaisten yläosien kaa ajattelit käyttää noita?:D kun ite rakastan kaikkii kuviollisii leggingsei, mutten ikinä osaa yhdistellä järkevästi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä käyttäisin kuviollisten legginssien kaa jtn yks väristä ja aik lyhyttä paitaa :) noitte housujen kaa varmaa harmaat väljää t-paitaa :)

      Poista
    2. Voi kiitos & 15€ :) Ei oo tyhmä kysymys, kun mäkin mietin pitkään sovituskopissa mihin kaikkeen yhdistäisin :) mutta just tolleen aika yksinkertasiin ja yksvärisiin yläosiin esim. Neulepaita,farkkupaita tai neuletakki:) Henkilökohtasesti tykkääm et legginsien kanssa ne paidat on ainakin takaa vähän pidempiä:)

      Poista
  9. Oot niin kaunis! Ja pakko kysyä, että mistä toi hame on? Mä oon ite kiertänyt hameet mahdollisimman kaukaa jo monta vuotta, mutta toi näytti jotenki nyt niin kivalta, joten tuli heti kamala hinku päästä testaan miltä tuollanen näyttäis mun päällä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos:) H&M ja hei ihan sama juttu mulla! Toi oli vaan niin kivan mallinen, et päätin ostaa ton ihan kokeilun vuoks :--)

      Poista
  10. Ihania vaatteita sulla ja oot muutenki tosi nätti :)

    VastaaPoista
  11. mistä toi neuletakki?:)

    VastaaPoista