2014-04-17

DANCE PERFORMANCE

_DSC1060 Kerrankin koko meidän porukasta kuva, kuvaa jotenkin niin meitä. Viimestä kertaa tällä porukalla esiinnyttiin, mun rakkaat tytöt ♥ _DSC0959 Kasa meidän ryhmän eväitä... _DSC0968 _DSC0977 Vihdoin päästiin näidenkin kuvien pariin! Tiistaina meillä oli iltanäytös ja keskiviikko koululaisnäytös aamusta. Jotenkin kevätesitykset on semmonen joka vuotinen juttu joita odottaa, koska sillon kerkee kunnolla viettää aikaa koko tanssiryhmän kanssa, ja ennen kaikkea rakastan esiintyä tuolla isossa konserttisalissa. Esitykset meni mun mielestä kivasti, vaikka pientä jännitystä oli ilmassa, koska esiinnyttiin ihan ensimmäisinä. Ei voi muuta sanoa, kun että kivaa oli! Näitten jälkeen oli hieman haikee fiilis, koska yks meistä lähtee ens vuodeks Ranskaan, ja tiiän että toi "uusi" ryhmäkin muuttuu taas. No mutta onhan tätä lukukautta vielä kuukaus jäljellä, joten tästä pitää nyt iloita!_DSC0985 Tiiätte varmaan sen tunteen kun saa jonkn kivan kuvaidean ja sit se toteutettuna ei näyttäkkään ihan niin kivalta? No yritettiin tehdä sellasta siistiä parviefektiä ihan poker faceilla, mutta tää nyt vähän failas. _DSC1029 _DSC1058 _DSC0987 _DSC1059 _DSC1076 _DSC1083 _DSC1090 _DSC1107 Eilis iltana mulla oli vähän outo olo, ja aamulla heräsinkin puoli tuntia myöhässä ja kipeenä. No kävin kuitenkin tekemässä kokeen, mutta lähdin kesken päivän kotiin. Nyt alko sitten loma, jota oon odottanut ikuisuudelta tuntuvan ajan, ja oon kipeenä. Jes. No ehkä tää tästä, pitää yrittää keksiä jotain, en vaan haluais et kaikki suunnitelmat nyt failaa. Mukavaa loma nyt kuitenkin teille muille ja pitäkää hauskaa! DSC_1061 Joka kevätnäytöksen lopussa joillekkin oppilaille jaetaan stipendejä, ja perusteet on kai kehittyminen, tuntikäytös, läsnäolo ja ryhmähengen ylläpitäminen tms. Ja olin tosi yllättynyt kun mulle suotiin tänä vuonna stipendi! Sain siis lipun tohon Kuopio Tanssii & Soi tapahtuman tanssiesitykseen. Oon niin onnellinen tosta!stipendi

5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia :-) itse odotan innolla tanssin kevätnäytöstä, sitten jälkeenpäin on ihana katsoa miten paljon on kehittynyt vaikkapa viime keväästä. Sait stipendis varmasti ansaitusti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos hirmuisesti, ja harmi ettei meillä oo yhtäkään kevätnäytöstä kuvattu, koska joskus se oli kielettyäkin :/

   Poista
 2. hiihii arvaa ansku kuka kiva puuttuu meidän ekasta ryhmäkuvast mut näkyy 3 vikas :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  VastaaPoista
 3. moi ansku iso takapuoli

  VastaaPoista