2014-06-29

JUNAT JA NAISET OVAT LUOTUJA KULKEMAAN

_DSC0093 _DSC0094 _DSC0115 _DSC0135 _DSC0099 _DSC0117Hej! Nyt oon palannut taas kotiin, ja nyt muutaman päivän oleilen täällä kotiseuduilla, kunnes mulla alkaa ripari keskiviikkona. Viikon taukoa luvassa siis (taas) ! No ei siitä nyt sen enempää, nimittäin nyt siirrytään näihin mökkikuviin! Lähdin siis tiistaina junalla Mikkeliin, ja Mikkelistä bussilla Puumalaan. Puumalan kylältä ajettiin sitten vielä mummin&ukin kanssa mökille. Siellä olin lauantaihin asti, ja sitten toi sama toisinpäin.
_DSC0101 _DSC0106 _DSC0239 _DSC0221 _DSC0113 Oli tosi virkistävää olla pitkästä aikaa kunnolla mökillä. Mökkeily on mun mielestä oikeesti tosi kivaa, jos sitä ei 'tee' liian usein. Oli ihana päästä rantasaunaan saunomaan (joo tiedän, että muutamat on varmaan silleen what? ethän sä tykännyt saunoa, mutta nii-in en oikeestaan tykkääkkään.) ja saunasta suoraan hyytävään veteen uimaan. Mun mielestä uimaan on varmaan kaikista parasta mennä laiturilta hypäten, koska siinäpä ei sitten kerkee hidastella tai lähtee takasin päin. Pelattiin myös aika paljon sulkapalloa, ja näin mun serkkujakin. Tehtiin myös kolme kalareissua, joten tän kesän kalakiintiökin tais nyt tulla täyteen!
Aurinkoakin pääsin ihan vähän ottamaan, mutta suurimman osan ajasta ilma oli aika viileähkö tai sitten satoi. Hirmu mukavaa oli kuiteskin, ja mun mielestä reissu (oli se sitten minkälainen tahansa) on aina kiva tehdä!
_DSC0141 _DSC0145 _DSC0147 _DSC0154 Näättekö ton pienen valkosen pallon? Se on mun puhaltama saippuakupla vastarannalla, oli pakko ikuistaa toi, koska se pääs niin kauas 'elävänä' _DSC0207 _DSC0160 Paluu matkalla mulla oli Mikkelissä tunti aikaa ennen junan lähtöä tehdä jotain, joten päätin sitten matkalaukun, käsilaukun & sulkapallopaketin kanssa lähteä kaupungille. Jos joku siis näki, mut Mikkelissä, olin varmaan aika ihana näky sen tavaramäärän kanssa. Mulla meni tovi, kun yritin etsiä, että miten pääsee S-markettiin, ja sitten meni taas hetki, kun kiersin h&m:än nurkasta nurkkan etsien mun pesussa pilalle mennyttä paitaa. Sitä ei löytynyt, mutta löysin aivan ihanan villapaidan, ja jotain muuta pientä alesta. Sitten huomasinkin, että enää vartti aikaa, ja mun pitää olla jo junassa. No, tämän tytönhän on pakko saada mäkkäriltä vielä Suklaa-päärynäpirtelö, ihan vaan nostalgian vuoksi (join sellasen varmaan viimeeks, kun olin 10). Oli kyllä hyvää, mutta ne oli kyllä pienentyny ihan varmasti, ja myyjä ei ois antanut tohon mun juomaan ollenkaan pilliä. Sitten puoli juoksua läpi kaupunkin ja huh junassa. Mutta eipä tää vielä tähän loppunut...
_DSC0241 Otin Ukin pokkarilla tiistai iltana kuvan kanista, kun kerrankin sain, ja tää kuva on sitten siitä näytöstä.. _DSC0192 _DSC0186 _DSC0168 _DSC0172 Sain edellisenä iltana (siis perjantaina) kuulla, että vr:n sähköasentajat alottaa lakon. No, ajattelinkin, että nyt saattaa kyllä käydä jotain matkalla, mutta ihan tällästä en arvannut tapahtuvan. Seisottiinpa siis lähemmäs 2 tuntia keskellä metsää, koska junan veturia ei saatu korjattua. Mua se ei haitannut, olihan mulla eväitä, eikä kiire minnekkään, mutta kuulin miten muutamat oli häihin menossa, jotkut myöhästy jatkoyhteyksistä, ja yks oli jopa jatkamassa Kemiin asti. Lopulta kuitenkin päästiin jatkamaan matkaa, ja saavuin kotiin. Siinä paikoillaankin istuskellessa tajusin (taas kerra) , että ihan oikeesti rakastan matkustamista!

_DSC0245 Onkos teillä mitään reissuja tässä tiedossa? Tai tykkäättekö itse matkustaa? Mikä on mieluisin kulkuneuvo matkustamiseen?
Ps.Tapani mukaan en taas osaa rajoittaa kuvien määrää, ja näitä on taas tuhottomasti.

9 kommenttia:

  1. Sun postauksia on kiva lueskella kun sulla on aina niin paljon kuvia! :) ite tykkään ehdottomasti matkustaa junassa, ja mulla oliskin vielä edessä ripari (joka alkaa muuten huomenna), pesisleiri ja Helsingin reissu, takana päin jo tuomarileiri ja muutama mökki reissu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa riparia sulle:) !! Mäkin haluaisin kovasti vielä Helsinkiin, mutta se ei taida nyt onnistua :/

      Poista
  2. Oi kuinka kiva postaus! Mä tykkään kaikista eniten matkustaa bussissa, en tiedä miksi mutta kuitenkin. Edessä olisi vielä matka ruotsiin jonne lähdetään jo tiistaina, ylläri ylläri, suurin osa matkasta kuljetaan bussilla :)


    www.nerpuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienenä mulle tuli bussissa tosi helposti huono-olo, mut nyt ei tuu enää ollenkaan niin tykkään kanssa bussissa matkustamisesta :--) Hauskaa reissua ♥

      Poista
  3. Junassa matkustaminen on niin parasta, harmi vaan että tulee sillä mentyä tosi harvoin...
    Hauskaa riparia sulle, mä kävin omani viime vuonna ja oli varmaan elämäni paras viikko! :-)

    http://miukunen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan, että meilläkin ois hauskaa :--)

      Poista
  4. Kivoja kuvia ja hauskaa riparia muuten :)

    VastaaPoista
  5. Oli paljon hienoja kuvia, mut ois voinu olla pikkasen lyhyempi.
    Muuten kyllä kiva!

    VastaaPoista