2014-06-13

Like a dark horse

ootd Moikka! Oon niin ilonen, että nyt loman alussa mun postaustahti on ollut aktiivinen ja oon saanut uuden inspiksen tän blogin suhteen, jee! Kaiken huipuksi toi 800 lukijan raja meni rikki, joka on ihan mahtavaa!
Muistan vieläkin sen tunteen, kun riemuitsin 34 lukijasta...mutta ei siitä sen enempää. Eilen heräsin suht aikasin, kun Julia tuli meille jo aamusta. Kerkesin jo eka riemuita, että jes, tästä tulee rantapäivä, mutta noi tummahkot pilvet laitto vähän takapakkia sille idealle. Mentiin kuitenkin kuvailemaan, tehtiin täytettyjä patonkeja (ylläri ylläri, teen niitä nykysin melkein joka päivä!), juteltiin, chillailtiin ja naurettiin ihan liikaa, kun selattiin sellasta vanhaa muistokansiota läpi. Miten vilkas mielikuvitus meillä onkaan ollu! Se taitaa kyllä osakseen olla vieläkin tallessa...
_DSC0464 ootd2 |Paita-Bikbok|Neuletakki-Gina tricot|Shorsit-United Colors Of Benetton|Kengät-Dinsko| _DSC0434 Ja koska ulkona oikeesi oli aika ajoin hieman 'vilposan' tuntuista, niin kietaisin vaan yksinkertaseen asuuni mukaan ihan perus mustan villatakin. _DSC0491 jupe ootd3 _DSC0538 _DSC0350 En oikein tienny mihin kohti olisin tän kuvan sijoittanut, mutta pitkästä aikaa mangoilua! Ah, ehdoton lemppari hedelmä tällä hetkellä ♥ _DSC0585 _DSC0597 Innostuttiin myöhemmin pelaamaan sulkapalloa meidän läheisellä kentällä, ja en muistanutkaan miten hauskaa se onkaan! (ainakin jos on tosi randomit lyönnit ja jutut..heh) Pakko kyllä päästä pelailemaan tätä enemmänkin tänä kesänä!DSC_0599 Kuten osa teistä varmaan muistaa, sain meidän kevätesityksessä stipendin, joka oli siis lippu Tanssii&Soi-festivaalien näytökseen, joka oli nyt siis eilisiltana. Eka mietin, että mitenköhän tuolta takaparvelta näkee, mutta ei oikeestaan ois parempaa paikkaa voinut olla!  Toi esitys oli tosi hauska, kekseliäästi toteutettu ja yllätti mut ihan täysin (johtuen osin siitä, etten oikein edes tiennyt mitä odottaa).
Mutta nyt, mä lähden lenkille, ja yritän juostessa pohtia seuraavaa Ansku's Review-tuotetta. Oisko teillä toiveita sen suhteen?

6 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) onko tolla jupella enää mitään blogia, ku vanhan se on ainaki poistanu :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) joo, mutta jupe ei tällä hetkellä bloggaa! Tossa kuitenkin osote: http://dreambigger-julia.blogspot.fi/

      Poista
  2. Tosi kiva kun postaustahti on näinkin tiheä mutta sun postaukset on silti aina tosi laadukkaita! :-) olis muuten tosi kiva, jos voisit joskus tehdä sellasen linkkaa blogisi-postauksen!

    VastaaPoista
  3. Voi sulla on niin kivoja vaatteita! :)


    http://allbeautifullost.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Oi, ihania kuvia & ihana sinä! ♥ Ittekki oon nyt innostunu pelailemaan sulkapalloa, se on oikeesti ihan parasta ja hauskaa :--D

    VastaaPoista