2012-10-06

12 hours in a dream world

      
      
      

Kyllä,nukuin 12 tuntia viime yönä.Heti katsottuani Big brotherin,suoraan vaan nukkumaan ja seuraavan kerran kelloa katoin vasta aamulla lähellä 11.No viiikolla on tullu nukuttua maximissaan 7 tuntia/yö...
Tänään mun piti mennä katsomaan yhden kaverin koiranpentua,muttta se ei sitten vastannut puhelimeen aamusta,joten siivoilin ja tein läksyt.Sitten lähdin tuonne ulos Kukan kanssa,tosi raikasilma!
Eilisestä on etureidet,selkä ja pohkeet 'hieman' kipeet.
Btw menetin tajuntani tänään.Nousin vaan koneelta kävelemään,ja näytin varmaan aika kemolta kun tuli tosi hapeton fiilis,ja menin vaan lattialle makaamaan. Sittenpäs se tapahtui,pyörryin.Aloin vähitellen heräillä,ja ekat  ajatukseni 'missä oon' 'mikä päivä tänään on' 'paljon kello on' , nopeesti palautu mieleen mitä oli tapahtunu,nousin ylös ehkä liian nopesti ja lähdin vaan parvekkeelle istumaan,jotta saisin happea.No palasin vähän ajan päästä sisälle,ja säikähdin kun näin itseni peilissä ja mun huuletkin oli melkein valkeet.Menin vielä hetkeks istumaan parvekkeelle,ja näytinkin jo vähän paremmalta sitten. Hui että säikähdin, vähän noloa jos tolleen kävis jossain koulussa.
Myöhemmin illalla sit Kukka tuli meille,ja katottiin melkein 2 tuntia vanhoja videoita koneelta,missä tehään jotain televisio-ohjelmia,radiolähetystä,tanssitaan tai lauletaan! Mikä naurun ja häpeän määrä!
Piti linkata tohon ylös muutama leffa soundtrack
Nuo ylimmät kuvat on mun jäätelöannosta,suklaajäätelöä jäisillä mustikoilla,ja vielä terästystä neljällä Omar-karkille,nam suosittelen ehdottomasti tota suklaajäätelö-mustikka yhdistelmää!


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos,kannattaa oikeesti kokeilla tota suklaa-mustikka yhdistelmää ♥

      Poista
  2. Ihania kuvia. :3 Liityin lukijaksi, vilkaisetko minunkin blogini? :)

    roosaaroosa.blogspot.fi

    VastaaPoista