2014-08-17

FIRST WEEK ✔ | VIA PHONE

Moikka! Wow, eka arki viikko takana. Väsymyksen määrä oli suuri, ja sain taas muistaa miltä tuntuu nälkä. Koulun ulkopuolellakin tapahtui kaikkea! Tulin täysin terveeks, oli vikat työpäivät, käytiin Vilman kanssa syömässä, chillailin keskustassa tuttujen kanssa & perjantai iltana oli ihan mahtavaa ajella Pilvin kanssa lähes tyhjää saaristokatua pitkin, kun aurinko oli juuri kymmenen aikoihin laskemassa ja tunnelma oli pientä viileyttä lukuunottamatta mahtava.  Viikonloppuna olin siis Pilvillä yötä, jaoin vikaa kertaa lehtiä & vietin aikaa Kukan kanssa. Ja katselin yllinkyllin netflixistä oistnb:iä. Mites teidän viikonloput meni? Ainiin, en oo tällä viikolla kauheesti ollenkaan kameraa käyttänyt, niin päätin nyt tältä viikolta julkasta hieman puhelinkuvia. Oiskin kiva kuulla teidän mielipide, että postailenko näitä(kin) aina välillä vai pelkästään kameralla otettuja kuvia?Untitled 1.Ekan koulupäivän outfit, jotain kesästä, yhdistettynä talviseen. 2.Mun "ihana" keskiviikko... 3. Mä ja Kukka tokavikalla postikierroksella 4.Uudet housut ekaa kertaa käytössä, niin mukavat ja olevinaan tyylikkäät(kin).Untitled 1.Klassikan pihan puskassa  penkillä Vilmaa oottelen. Nälkä ja väsymys on suurin! 2&3. Toka kerta subilla, niin herkullinen kalkkunapatonki. 4.Chillattiin poikien kanssa keskustassa Untitled 1.Omg, jokun random snap vaan. 2.Lähdössä perjantaina koulusta Pilvin kanssa cittariin&keskustaan ajamaan. 3.Tais olla perjantain outfit tää.  4.Perjantai iltana taas lähdössä.Untitled 1.Orange is the new blackin katselua sillä välin, kun pilvi oli suihkussa. Olin siis Pilvillä yötä. 2,3&4. Sitä samaa nää kaikki, aamupelleilyä pehmokoiran Mustikin kanssa.

13 kommenttia:

  1. wui nii piristävä postaus taas ♥ Tyksin kuvista & tee ihmeessä useemmi näitä puhelin kuva postauksia, nää on kuvat on aina tosi erilaisia mitä vertaa siihe esim mitä kameralla ottaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitos tosi paljon♥ Niin, mäkin huomasin että näissä on kyllä aikas erilainen fiilis, harmittaa vaan kun laatu ei oo läheskään niin hyvä :/

      Poista
  2. Lisää näitä!!!!!!!!!!♥♥♥♥

    VastaaPoista
  3. Voi ku ihanan pirtee postaus, sai mut hyvälle tuulelle! :)

    VastaaPoista
  4. Oi tosi kiva postaus!! Mistä mahtaa olla nuo ekan kollaasin vikan kuvan housut?:)

    VastaaPoista
  5. voi ei mä kuolen! oot nin ihana ja pirteä!<3 sun postauksisia lueskellen tulee aina niin pirtee ja hyvä fiilis!<3 ihan ku elämä kääntyis hetkeks jonnekki kukka niitylle kun lukee näitä:)<3 oot aivan huippu! ja tuntuu että olet aina sellaisella pirteällä ja rennolla päällä!<3 varmastikki jätkien unelma mimmi!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei älä kuole<3 kiitos ihan tosi paljon, tästä kommentista tuli tosi hyvä fiilis, tätä oli aivan ihana lukee❤️

      Poista
  6. Nää puhelinkuva kollaasit on välil tosi kivoi, joten tee näitä jatkossakin! :)

    VastaaPoista