2014-08-06

@TAMMERFORS

_DSC0011 Hejsan hejsan! Toisaalta näitä Blockfes-t & Tamperepostauksia on ollut ihana kirjotella, kun voi jollain tapaa elää ne hetket uudestaan (okei, oon kyllä kelannut koko blockfestit kymmeniä kertoja päässäni), mutta toisaalta ikävä Tampereelle ja erityisesti Blockfesteille vaan pysyy vahvana mielessä. Taisi käydä näin, että viikonlopun aikana vähän rakastuin tohon kaupunkiin! Yllä muuten näätte mun viikonlopun aamupalan..tai no iltapalan..tai oikeestaan ruuat joilla menin koko viikonlopun. Milkan trioladesuklaa &Mango. Nam, molemmat jotain niin hyvää!  Ei oikeestaan muuten oltu meidän kämpällä, kun aamu ja sit ihan yö. Löysin myös mun mielestä aivan ihanan jäätelöpaikan, joka on varmaan kaikille Tamperelaisille tuttu, nimittäin se ..Minetti? Oi miks Kuopiossa ei voi olla Minetin jäätelökioskeja!? Rakastuin vadelmasorbettiin & Straciatellaan, joista tulee mieleen ihan Italia! Naurattaa, kun joku askissa "haukkui" mua kauheeks fitness-ihmiseks, mutta joo hei viikonloppu suklaata, mangoa & jäätelöä syöden, vieläkö kuulostan fitness-ihmiseltä?_DSC0013 _DSC0012 _DSC0016 _DSC0020 asu Sunnuntaina me vietettiin Tampereella siis "shoppailupäivää" , mutta sunnutai oli ehkä enemmänkin lauantaista toipumis päivä, eikä kumpikaan oikein jaksanut shoppailla, mutta silti kierettiin kaikki(u know ne perus) kaupat läpi, ja kumpikaan ei kai edes sovittanut mitään?? Aika poikkeusellista! Lopulta päädyttiin vaan istuskelemaan Hämeensillan(pliis kai sen nimi nyt oli se?) ja  syömään. Söin muuten ekaa kertaa subin patonkia! Hah joo, multa on mennyt vähän ohi toi subijuttu. Oli kyllä ihanaa kilometrien kävelyn jälkeen vaan istahtaa aivan ihanalle kivalle varjosalle paikalle vaan syömään. Nähtiin muuten vielä subilta lähtiessä Alma&tanssijat, ja sain tietää että Cheek oli ollut Amarillossa syömässä, kun me oltiin shoppailtu siinä ihan vieressä. Mun oli tietysti vielä pakko päästä ostamaan jätski, sieltä Minetistä tietty._DSC0022 _DSC0040 _DSC0054 Lopulta suunnattiin vielä Särkänniemelle hengailemaan! Viikonlopun aikana tuli varmaan käveltyä kymmeniä kilometrejä liiottelematta. Löydettiin tosi hyvä kallio istua (vieläpä varjosta!) ja oltiin molemmat aivan väsyneitä, kun yöuntakaan ei kauheen montaa tuntia ollut viime yönä kertynyt, niin istuskeltiin siinä vaan kattelemassa 'särkän' meininkiä. Vaikka sunnuntaina ei kauheesti kuvien räpsiminen innostanut (oisimpa tajunnut ottaa kaupungista enemmän kuvia! Mutta kun ei inspaa, niin ei vaan inspaa), niin tykkään jotenkin tosta alimmasta kuvasta tässä postauksessa eniten. Voi että, nyt on sitten kaikki Tampereelta postailtu, ja aika siirtyä takasin tähän kotikaupungin meininkiin.._DSC0050

2 kommenttia:

  1. Et oo ainut joka ikävöi tamperetta, sitä kaupunkia ja blockfestejä ylipäätään<3 Pakko päästä enskesänä enemmän viettämää aikaa tampereelle! Harmittaa ko en itte ehtiny siellä shoppailla, yhdessä kaupassa ehdin vain yhdet housut ostaa. No, ehkä sitte enskerralla. :) Upeita kuvia & toi viimenen kuva on oikeesti miustaki tosi kiva! :3 Mistä oot ostanu tollasta milka suklaata? Ei oo enne tullu vastaa, näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha meitä on näköjään aika monta, kun oon tässä blogeista lueskellu, että moni muukin tykästyi Tampereeseen:) No höh, mut hei ens kesänä sitten:-) ! Ja se on Kuopion prismasta, kai sitä muualtakin prismoista saa? Mutta toi on kyllä milkoista mun lemppari, ainakin niistä mitä suomesta löytyy:)

      Poista